AIESEC Craiova dă startul proiectului ”Discover” pentru elevi

AIESEC Craiova dă startul proiectului ”Discover” pentru elevi

1.812
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acest proiect are scopul de a le oferi copiilor din ciclul primar o deschidere către alte culturi, o educație non-formală în vederea dezvoltării unor abilități din sfera inteligenței emoționale, precum: comunicarea, creativitatea, lucrul în echipă, responsabilitate, conștientizarea propriilor calități, ca ulterior aceștia să se poată integra mai ușor în societate.

 

Prima ediție a proiectului a fost posibilă datorită parteneriatului, la nivel local, cu Colegiul Național “Frații Buzești” și a organizației internaționale de femei Soroptimiste, dar și cu ajutorul voluntarilor internaționali veniți din patru țări: Turcia, Indonezia, Ucraina și China, care vor susține sesiuni de dezvoltare personală în limba engleză cu participanții de două ori pe săptămână, în perioada 25 ianuarie – 29 februarie.

 

 

AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, nu pentru profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superior. AIESEC Craiova există de 24 de ani și este al doilea local înființat în România.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.