COMUNICAT DE PRESA – ORGANIZARE CURS INITIERE, OPERATOR CONFECŢIONER INDUSTRIAL

COMUNICAT DE PRESA – ORGANIZARE CURS INITIERE, OPERATOR CONFECŢIONER INDUSTRIAL

777
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

COMUNICAT DE PRESA – ORGANIZARE CURS INITIERE, OPERATOR CONFECŢIONER INDUSTRIAL POSDRU/168/6.1/S/145521

Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia deruleaza incepand cu data de 14 octombrie 2014, pe o perioda de 12 luni, proiectul ”PARTENERIAT STRATEGIC PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMIEI SOCIALE DIN REGIUNILE SUD-VEST SI NORD-EST’’, in cadrul Axei prioritare 6: ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1. „Dezvoltarea economiei sociale”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 „Investeşte în oameni!”.

Parteneri:
– Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice;
– Patronatul Femeilor de Afaceri din Intreprinderile Mici si Mijlocii Suceava;

Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia anunta organizarea cursului de initiere “Operator confecţioner industrial”, cod COR 815301. Persoanele interesate care apartin urmatoarelor categorii ale grupului tinta: femei, persoane cu dizabilitati, persoane care traiesc din venitul minim garantat, membrii ai familiilor monoparentale, membri intretinatori ai familiilor care au mai mult de 2 copii pot fi inscrise la programul de formare profesionala pentru ocupatia „Operator confecţioner industrial”.
Persoanele care vor frecventa programul de formare profesionala vor beneficia de o subventie acordata la absolvire de 250 RON.
Adresa organizatiei unde se fac inscrieri este Craiova, Brazda lui Novac, bl. N11-12, parter, judetul Dolj, iar zona de eligibilitate este regiunea S-V Oltenia.
In urma absolvirii cursurilor, participantii vor beneficia de o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Educatiei si de catre Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale.
Contact:
Manager proiect,
Valentin Cristea
Tel: 0351/416041
www.fpro.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.