CJ Dolj promite investiții în modernizarea și extinderea Urgenței

CJ Dolj promite investiții în modernizarea și extinderea Urgenței

1.727
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Unitatea de primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Nr. 1 Craiova urmează să fie modernizată și extinsă cu circa cinci milioane de euro, bani pe care Consiliul Județean (CJ) Dolj vrea să-i investească din bugetul propriu, după cum au afirmat, astăzi, reprezentanții administrației județene. UPU Craiova este, de departe, cea mai aglomerată unitate, iar spațiile și personalul sunt insuficiente pentru tratarea miilor de pacienți.

 

Proiectul CJ Dolj prevede reabilitarea spațiilor existente, dar și construirea a două noi corpuri de clădire. Conform datelor furnizate de administrația județeană, suprafața destinată activității UPU va crește de peste patru ori, până la aproape 3.600 de metri pătrați

 

Pentru asigurarea dotării cu echipamente de specialitate, Consiliul Județean Dolj intenționează să atragă finanțare europeană. ”Demersul vine în beneficiul cadrelor medicale și al celor peste 135.000 pacienți tratați anual în UPU. Nu cred că este familie din Dolj care să nu fi avut vreodată măcar un membru al familiei care să nu fi ajuns la Urgență. De aceea este necesară această investiție”, a precizat șeful administrației județene, Ion Prioteasa.

 

Judeţul Dolj are în acest an un buget total de 358.374.000 lei, iar conducerea CJ Dolj şi-a propus ca din totalul surselor proprii disponibile pentru investiţii, de 49.200.000 de lei, să direcţioneze 43,87% către investiţii în domeniul sănătăţii.

 

Foto: arhivă



9 COMENTARII

  1. #1

    Gata incepura campania electorala!!!disperati mai sunt!

  2. #2

    Promite???????!!!!!!!! Bă, eşti prost ??????

  3. #3

    Promisiuni!!!!dacă tot i-l renovează sa schimbe si personalul sunt niște criminali …mor persoanele in fata lor si nu fac nimic decât cafeaua, Țigara si bârfe …avem un „spital „mai bine zis focar de infecție si multe altele …

  4. #4

    Probabil ca dupa će se fac inbestitiile o sa creasca si spaga pe care o cer doctorii nu? Asa ar fi normal

  5. #5

    ” investitii” de observat ca nici telefonul nu vrea sa scrie corect acest cuvant!

  6. #6

    Pai daca schimba personalul , spaga platita la angajare trebuie restituita……..tu crezi ca mai au directorii si sefii de sectie banii primiti?

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-01-2016
    Mesaje
    9

    A se preciza ca spitalul județean nu aparține de primăria municipiului Craiova,aparține de Consiliu Județean si Ministerului Sănătății …eu zic ca snt schimbate in bine la multe capitole…nu doresc la nimeni sa le viziteze din păcate eu am fost acolo si am văzut schimbarea in bine inclusiv a personalului din spitalul Victor Babeș .

  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4573

    sa faca si apoi sa spuna ca e gata.

  9. #9

    Mihaela Rentzing sexul este nevoie fiziologica…asa ca trecem cu vederea))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.