Părinți amendați pentru neglijență

Părinți amendați pentru neglijență

504
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ofiţerul de serviciu dela Poliţiamunicipiului Orşova, a fost sesizat telefonic, de către un localnic din comuna Eşelniţa, cu privire la faptul că fiul lui de 9 ani, a dispărut de la domiciliu, din data de 18.02.2012, ora 10.00 şi nu a mai revenit.

 

Acţionând cu operativitate, la faţa locului s-a deplasat echipa de poliţişti constituită la nivelul Secţiei 3 Poliţie Rurală Orşova, care în urma măsurilor specifice întreprinse au identificat minorul la o familie, din aceeaşi localitate. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că minorul a mai fost plecat de la domiciliu fără a fi victima vreunei infracţiuni.

Minorul a fost predat tatălui faţă de care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 200 lei pentru neglijență.

De la începutul anului 2012, poliţiştii mehedinţeni au identificat 5 minori, plecaţi în mod voluntar de la domiciliu sau din unităţi de ocrotire socială de pe raza judeţului Mehedinţi.

În urm verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că împrejurările dispariţiei minorilor au fost determinate şi de supravegherea precară manifestată de factorii responsabili. Prin urmare părinții sau tutorii legali au fost sancţionați contravenţional  cu amenzi cuprinse între 100 şi 500 lei.

Andrei Vasilescu

          



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.