Doi directori RAT Craiova cad dintr-o lovitură. Al treilea, în curând!

Doi directori RAT Craiova cad dintr-o lovitură. Al treilea, în curând!

338
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi dintre actualii directori ai Regiei Autonome de Transport Craiova îşi vor pierde funcţia începând de luna viitoare. Este vorba de Nicolae Drinceanu, directorul de exploatare, al cărui post a fost deja propus pentru desfiinţare, şi de Năstase Şutru, directorul tehnic. În cel din urmă caz, este vorba, susţin surse din Primăria Craiova, de o propunere de transformare a postului de director tehnic într-unul de director adjunct, care va fi ocupat prin concurs.

Propunerea va fi făcută probabil marţi, cu două zile înainte de şedinţa consiliului local. Aceleaşi surse au mai arătat că urmează demiterea directorul general, Marinel Florescu, al cărui fotoliu este deja râvnit de câţiva politicieni.

 

Nouapresa.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     13-12-2009
    Mesaje
    79

    Marinel Florescu sa plece mai repede si idiotul asta ,sa mearga si el pe traseul 3b.

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    829

    sa pice toti ca au autobuzele alea mai batrane decat bunicu pe unde nu se circula baga delea mari bune si unde se circula pun delea mici pe traseul lui 101 numai autobuze bune si jumate goale iar pe romanesti dupa ce ca abia vin sunt di delea de zici ca se dezmembreaza

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.