Candidat Mișcarea Liberală: “Mare lucru nu mi-am propus eu să fac acolo”

Candidat Mișcarea Liberală: “Mare lucru nu mi-am propus eu să fac acolo”

688
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,00)

Săptămâna și candidatul. Cam asta pare să-și fi propus să prezinte Horațiu Buzatu, liderul nou înființatului partid Mișcarea Poplară. O avea atât de “mulți” susținători încât e sărbătoare când găsește candidat? Dacă o să fie săptămâna și omul, până la alegeri o să ne prezinte încă 16.

După ce miercurea trecută a prezentat candidatul Mișcării Liberale la primăria Calafat, astăzi a venit rândul aspirantului la primăria Pleșoi. Inginer de meserie, Marian Velișcu s-a specializat “drumar” prin străinătate, căci spune dumnealui că nu i-a plăcut să munească în țară pentru că are vederi liberale care nu au fost în concordanță cu ale șefilor români. Acum la bătrânețe spune dumnealui vrea să se întroarcă la origini, la Pleșoi, satul natal al părinților. Ar vrea primăria, dar șanse i-au spus oamenii din sat că nu prea are, candidatul PSD ar fi cotat cu peste 90%. Și chiar dacă ar câștiga primăria nu prea știe ce să facă “mare lucru nu mi-am propus eu să fac acolo”,a spus Marian Velișcu. Totuși ar vrea să schimbe măcar mentalitatea în primărie. “Alimentare cu apă pentru că este nevoie de alimentare cu apă, mai puțin, să vedem dacă oi reuși ceva canalizare, schimbarea atitudinii angajaților primăriei, întoarcerea către cetățean și nu în ultimul rând rezolvarea unor probleme de fond funciar”, a adăugat candidatul Partidului Mișcarea Liberală.

 

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    72

    Miscarea Liberala nu Populara !

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5146

    E bine ca sunt multe partide. AI de unde alege

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3661

    Mare lucru nu mi am propus sa fac eu acolo))

  4. #4
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1722
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Mare lucru nu mi am propus sa fac eu acolo))

    Totuși, are idei interesante. Zice că vrea o primărie orientată către cetățean, schimbarea atitudinii angajaților primăriei, rezolvarea unor probleme cu terenurile etc. A umblat și el prin lume și o vrea să schimbe ceva în bine la sat.
    Titlul e de tabloid , de aia. Autoarea a dorit să ducă totul în derizoriu…Dacă n-a promis marea cu sarea, saci de ulei, țuică berechet, deh. Pomană.

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     24-06-2008
    Mesaje
    220

    Apar şi aştia ca ciupercile după ploaie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.