Accident în lanț la Cârcea. Două persoane au fost rănite

Accident în lanț la Cârcea. Două persoane au fost rănite

1.489
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs în această dimineață în localitatea Cârcea. Carambolul s-a produs din cauza unui șofer grăbit care nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina aflată în fața sa. Ion Chile de 53 ani, aflat la volanul unui Logan a lovit Opel-ul condus de Dorel Cârnu de 43 ani pe care l-a proiectat într-o căruță nelesemnalizată corespunzător. Din căruță Opel-ul a ricoșat pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoara a lui Mircea Opriță, bărbatul aflat în căruță și a lui Ion Chile. “Conducătorii auto au fost testați alcoolscop rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar conducătorul vehiculului cu tracțiune animala a fost testat cu aparatul alcoolscop rezultatul fiind 0,49 mg/alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

DSC_0022 DSC_0031 DSC_0009

 



22 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Dacă merg ca dobitocii cu 100 km/h …
    Mulți nu sunt buni nici de pietoni și ei conduc ….

  3. #3
  4. #4
  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5145

    Raliu stradal soldat cu accidente

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  6. #6

    De cand ati facut pagina asta de fb au loc numai accodente

  7. #7
  8. #8

    Din cauza unor căruțaşi inconştienți care circulă pe drumuri nationale si europene se produc sute de accidente …poti sa circuli regulamentar dar daca iti apare in fata un asa numit căruțaş care nu se asigura ….

  9. #9

    Si persoanele de peste 30 de ani platesc asigurari mai mici pentru ca conduc mai „bine si sunt mai prudenti” decat tinerii „teribilisti”.

  10. #10

    Calul probabil era ametit de la alcoolul de la carutas )

  11. #11

    Evenimente se pot întâmpla la orice vârstă……

  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-03-2007
    Mesaje
    35

    Probabil caruta avea volan pe dreapta si de aceea s-au lovit

    Date de contact: Adresa e-mail sau IM: florin_nx1@yahoo.com Nu fura guveul uraste competitia !!!
  13. #13

    In general tinerii au mania vitezei….nu toti dar exista…pana la urma nu conteaza cati ani ai..se poate intampla oricui

  14. #14

    Ce cauta caruta pe drum national?? Trotuare pentru pietoni de ce nu sunt? Nu cumva cei de la CNADR au incalcat Legea Drumurilor ? Cine ii verifica cand schimba incadrarea drumurilor??

  15. #15
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3663

    Ce sa mai,calul e principalul vinovat.

  16. #16
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-02-2016
    Mesaje
    0

    INCREDIBIL!!! Extraterestrii la Craiova!
    în urmă cu 1 oră
    ozn craiova

    In sedinta de Consiliu, Primaria Craiovei a aprobat la cererea consilierilor achizitionarea unei drone care sa monitorizeze constructiile ilegale. Holguta a aprobat acest proiect deoarece se pare ca intre consilieri s-au strecurat si cativa extraterestrii care pregatesc o invazie a Olteniei. Prin aceast proiect, craiovenilor li se va inlatura frica de OZN-uri, pregatindu-i pentru marea aterizare a martienilor. Deja unii au ateriazat , fiind actualmente consilieri municipali cu drept de vot. Totul ar fi pornit de la o viziune avuta de un consilier PNL care a vazut o raza de lumina colorata si o voce care i-a cerut sa propuna acest proiect. Hipnotizati de Martianus Terestrus, consilierii Craiovei au votat la prima strigare. Ar fi totodata si o solutie de transport pe viitor pentru Holguta care ar putea veni calare pe drona la primarie, deoarece mai multe drumuri din Craiova sunt aproape impracticabile, iar un pilon de sustinere de la noul pasaj deja a crapat. Chiar daca municipalitatea craioveana a pierdut startul pentru Capitala Europeana , ramane in cursa pentru a deveni primul oras olteano-martian, unde pe viitor numarul de consilieri locali se va dubla, iar taxele vor creste , deoarce va fi nevoie de o reprezentare si din partea martienilor care au venit cu ideea acestei drone. Noua rasa aselenizata de olteni se va integra usor, deoarce noii omuleti verzi deveniti consilieri se vor deplasa cu farfuriile zburatoare personale care vor pluti parcate in fiecare seara deasupra primariei. Holguta a declarat ca este o solutie buna, acestia nu ocupa spatiile de parcare si va fi totodata o atmosfera mirifica in zona centrala datorita luminilor emanate de navele martiene care daca vor veni in numar mare vor asigura si iluminatul public. Speram ca pe viitor cu ajutorul noilor consilieri sa inchiriem o nava pe care s-o declaram primul restaurant plutitor unde se va putea si fuma, a declarat Holguta. Vestile sunt imbucuratoare, iar marile orase ale lumii sunt deja invidioase ca martienii au ales Oltenia, patria prazului, insa cu siguranta aici au simtit omuletii verzi ca exista un potential intelectual deosebit, unde oamenii alesi voteaza dupa o adanca si profunda analiza. La final, reprezentantul martienilor ne-a declarat “Sunt foarte incatat de aceasta primire si cred ca daca vom lucra impreuna peste cativa ani Oltenia va fi cea mai dezvoltata zona. Deja intentionam sa construim aici o prima sectie de asamblare de farfurii zburatoare pe care sa le oferim ca o alternativa soferilor nemultumiti de drumurile pline de gropi din Craiova. Aerul nu face gropi, nu are balti, asa ca va asteptam sa achizitionati o farfurie zburatoare ieftina si eficienta. Prin aceasta masura se vor crea locuri de munca pentru craioveni, urmand ca anual sa producem 5.000.000 de aparate de zbor, cu export in trei galaxii ”

    Autor: Cristii, ba, Cristi!

  17. #17

    Ne atentie. Bine ca nu a murit nimeni, tablarile se indreapta ele.!!!

  18. #18
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5153

    Ce naiba de tablarii se se mai indrepte.. La fier vechi ajung astea..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  19. #19
    Junior
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    98

    „Politistii continua cercetarile”? Pai sa le mai continue macar vreo douaj’ de ani ca poate si-or da seama ca pe sosele n-au ce cauta carutele.

  20. #20
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5158

    Nici șoferii proști nu au ce să caute.. și aștia sunt de 10.000 de ori mai mulți decât căruțele..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.