Accident în lanț la Cârcea. Două persoane au fost rănite

Accident în lanț la Cârcea. Două persoane au fost rănite

1.487
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs în această dimineață în localitatea Cârcea. Carambolul s-a produs din cauza unui șofer grăbit care nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina aflată în fața sa. Ion Chile de 53 ani, aflat la volanul unui Logan a lovit Opel-ul condus de Dorel Cârnu de 43 ani pe care l-a proiectat într-o căruță nelesemnalizată corespunzător. Din căruță Opel-ul a ricoșat pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoara a lui Mircea Opriță, bărbatul aflat în căruță și a lui Ion Chile. “Conducătorii auto au fost testați alcoolscop rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar conducătorul vehiculului cu tracțiune animala a fost testat cu aparatul alcoolscop rezultatul fiind 0,49 mg/alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

DSC_0022 DSC_0031 DSC_0009

 



22 COMENTARII

  1. #21
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4597

    se grabea spre moarte?
    putea sa sara cu ea de pe vreun pod,dar fara sa ucida si pe altii

  2. #22
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5162

    @niculicitavi Din pacate nu sunt poduri sau capete de poduri la fiecare kilometru )
    Chiar azi, la tara, am vazut un taran prost cum a sarit de pe un podulet . Probabil a vrut sa testeze cum este sa zbori cu masina )).. Noroc ca nu mi-a busit masina parcata in apropiere ca il lua tata lu dracu.. ii bubuiam capu’ mai rau decat era de bubuit..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.