Remorcă furată în Slovenia depistată la Calafat

Remorcă furată în Slovenia depistată la Calafat

710
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O remorcă în valoare de peste 11.000 de euro, furată pe 12 ianuarie din Slovenia a fost descoperită aseară de polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Oamenii legii au controloat un cetățean bulgar în vârstă de 52 de ani care a încercat să treacă prin vamă la volanul unui camion marca MAN care avea o remorcă marca Krone, ambele înmatriculate în Bulgaria. „Cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că remorca autocamionului figurează ca fiind furată din Slovenia, din data de 12.01.2016. Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia remorcii”, a declarat Romică Ivănoiu, purtătot de cuvânt S.T.P.F. Dolj.

Remorca în valoare de 53.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul P.T.F. Calafat, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”tăinuire”.

Fotografie arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4598

    bravo pol

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.