Fotograful Florin Ștefan a lansat primul calendar de nuntă

Fotograful Florin Ștefan a lansat primul calendar de nuntă

1.090
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Florin Ștefan, un craiovean pasionat de arta fotografică, și-a lansat de curând primul calendar de nuntă. Evenimentul denumit de fotograf „Începutul călătoriei” a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, la un local din Craiova. Florin și-ar dori ca acest calendar sa apară în fiecare an si sa cuprindă cât mai multe cupluri dornice să se lase fotografiate.

„In primul rand imi doresc ca acest calendar, care are ca prima aparitie data de 3 februarie 2016, sa apara anual, cat mai multi ani de acum inainte. In al doilea rand imi doresc ca toti cei pe care ii fotografiez eu sa isi doreasca sa aiba o poza in acest calendar. Ce inseamna asta? Inseamna ca in fiecare an, voi avea alege 12 cele mai “publicabile”, “printabile” fotografii care vor alcatui un calendar si imi doresc ca cei pe care ii pozez sa vrea sa apara in una din acele fotografii. Asta inseamna sedinte mai bune, fotografii mai frumoase, oameni dornici sa fie fotografiati.  Cred ca majoritatea persoanelor au anumite retineri in a fi fotografiati, in special barbatii. In felul acesta si sub indrumarile noastre, se pot relaxa mai mult si pot intra intr-un fel de competitie a fotografiilor facute de noi”, scrie fotograful pe blogul său.

Mai multe poze și detalii despre calendar gasiți aici

Sursa foto: Florin Ștefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.