Cazul femeii moarte în urma unei injecții cu Piafen va ajunge pe...

Cazul femeii moarte în urma unei injecții cu Piafen va ajunge pe masa procurorilor

1.962
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Poliția a deschis dosar penal în cazul femeii care a murit la spital în urma unei injecții cu Piafen. Otilia Constantin în vârstă de 67 de ani, din comuna doljeană Cerăt, a decedat în urmă cu o săptămână la spitalul din Segarcea, după ce a intrat în șoc anafilactic în urma unei injecții. Fiica femeii susține că i-au spus asistentei că este alergică la Piafen, însă aceasta nu a ținut cont și a făcut injecția. „Şi mama, şi eu i-am spus că este alergică la Piafen. Asistenta nu ne-a ascultat şi i-a administrat o fiolă de Piafen, iar în câteva minute a decedat. Ea a omorât-o şi trebuie să plătească pentru ce a făcut. S-a dus la spital pe picioarele ei, iar acum am adus-o acasă în sicriu“, a povestit Verona Constantin.

 

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar astăzi va ajunge pe masa procurorilor. Aceștia vor stabili dacă extind cercetările și pentru neglijență și culpă medical. O anchetă a fost demarată și la nivelul spitalului. „Pacienta ar fi fost alergică la Algocalmin, iar o asistentă i-a administrat Piafen și a intrat în șoc. Cel care a greșit va trebui să plătească. Se poate merge până la desfacerea contractului de muncă“, a spus Doru Golfiță, directorul Spitalului din Segarcea.

 

Familia femeii vrea să depună plângere și la Colegiul Medicilor împotriva asistentei care a administrat injecția fatală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.