Lecții de tango pentru craioveni

Lecții de tango pentru craioveni

1.307
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenii sunt invitați la lecții de tango de Asociația pentru Cultură și Tango în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor care organizează, în perioada 12-14 februarie, în premieră la Craiova, un weekend cu iubire şi îmbrăţişări în paşi de tango argentinian.

 

Evenimentul va avea loc în noua sală de dans a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova și va cuprinde: lecţii de tango argentinian cu Anca şi Traian Ionescu, fondatorii Asociaţiei pentru Cultură şi Tango şi producătorii spectacolului de muzică live-tango-teatru „Luna Tango”. O reprezentație a spectacolului a avut loc și la Opera Română din Craiova în data de 9 septembrie 2015. Un curs de Dezvoltare Personală prin Mișcare și Tango Terapia cu Monica Toma – formator, consilier dezvoltare personală, coach, instructor de dans, va ghida primii paşi făcuţi în explorarea acestei arte prin care reuşim, cu fiecare dans în parte, să scriem o pagină a unei “Poveşti fără sfârşit” – Tango-ul Argentinian. Practică de tango argentinian asistată și o seară de dans cu show.

 

Programul complet al evenimentului este următorul:

Vineri 12 februarie:
18.30 – 20.00 prima lecție – gratuită!

Sâmbătă 13 februarie:
16.30 – 18.00: Curs de Dezvoltare Personală prin Mișcare și Tango Terapia cu Monica Toma
18.00-19.30: lecția 2
20.00-21.30: lecția 3
21.30 – 23.00: seară de dans cu show

Duminică 14 februarie:
15.00 – 16.30: lecția 4
16.30 – 19.00: Practică asistată.

 

Pentru înscriere la cursurile intensive de tango din cadrul evenimentului se completează formularul de înscriere accesând link-ul următor: http://craiova.tangoact.ro/#Evenimente .

 

Susținătorul evenimentului „Tango Primii Pași Weekend în Craiova” este Lucian Stan, unul dintre cei mai cunoscuți maeștri de tango din România, protagonist Luna Tango http://luna.tangoact.ro/.

 

Prima lecţie care va avea loc vineri, 12 februarie, ora 18.30, are intrare liberă și este didicată tuturor iubitorilor de artă și frumos. Această lecție constituie și lansarea oficială a cursurilor gratuite de Tango argentinian în Craiova, organizate de Asociaţia pentru Cultură şi Tango la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.