Craiova: Hoții de buzunare, căutați de poliție

Craiova: Hoții de buzunare, căutați de poliție

1.312
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Două persoane cercetate în mai multe rânduri pentru comiterea de furturi din buzunare au fost identificate în stația de autobuz ,,Farmacia 3F” de pe Calea București și în cartierul Craiovița Nouă – zona hypermarket-urilor. Poliția craioveană a acționat, ieri, pentru prevenirea și combaterea furturilor din genți și buzunare. 

 

Echipele de polițiști au mers pe arterele de circulație – Calea București, N. Titulescu, A.I. Cuza, Tineretului, în locurile aglomerate – Centrul Vechi, Piața Centrală, Piața Craiovița Nouă, precum și în mijloacele de transport în comun – traseele  R.A.T. Craiova.

 

În zonele aglomerate din Piața Centrală și Piața Craiovița Nouă au fost continuate activitățile preventive de informare a persoanelor care ar putea deveni victime a unor infracțiuni de furt de acest gen, din cauza modului neglijent în care își păstrează telefoanele mobile sau portmoneele în buzunarele exterioare ale vestimentației, le țin la vedere în genți și sacoșe când efectuează diferite plăți, cumpărături ori când se deplasează în aglomerație, făcându-se recomandări în acest sens”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj..

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     19-12-2014
    Mesaje
    160

    Sa puna poze cu ei,poate va da lumea mai multe detalii!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5172

    Din comunicatul asta reiese faptul ca locuitorii Craiovei sunt principalii vinovati ca sunt jefuiti pe strada ori in autobuz.. Deci daca sunt jefuit, eu sunt vinovat ca ce caut cu smarfeonul la mine.. cu banii in portofel.. Cu borseta la mine.. cu geanta la mine.. Ok.. sa-mi dea statul roman dreptul la port arma ca sa ma apar daca sunt jefuit !!!!.. A, pai statul Roman nu imi da dreptul la aparare si nici dreptul sa ma plang ca am fost jefuit.. si cica port si eu partea mea de vina ca am avut tupeul sa fiu in momentul nepotrivit la locul nepotrivit.. si trebuia eventual sa umblu cu seifu cu cifru dupa mine…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     22-12-2012
    Mesaje
    147

    pune ba lantu de gat

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3881

    Sunt multi minori,scapa rpd

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.