Dezbatere la Tradem: „Suspiciunea”

Dezbatere la Tradem: „Suspiciunea”

855
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează luni, 15 februarie 2016, ora 18:00, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „Prăvălia culturală îți dă rendez-vous la Tradem!”. Tema care va fi dezbătută „la tejghea”, în Salonul Medieval al instituției, este „Suspiciunea”. Intrarea este liberă.

 

„Trăiești într-o lume care îți inspiră siguranță? Ai încredere în oameni și nu te temi că ai putea fi înșelat? Nu ești niciodată bănuitor și nu faci presupuneri? Vino la tejgheaua Prăvăliei culturale și spune-ne cum reușești! Sau… hai să vorbim despre Suspiciune!”, este îndemnul organizatorilor adresat tuturor celor care vor să-și exprime părerea despre acest subiect– sau doar să asculte ce cred alții – la întâlnirea moderată de Cornel Mihai Ungureanu.

 

Prăvălia culturală (http://pravaliaculturala.ro/) este o revistă on-line, inițiată în urmă cu 10 ani la Craiova. Apare în fiecare lună, pe 8.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.