Craioveanul Ștefan Ilinca participă la Europenele de Snooker din Polonia

Craioveanul Ștefan Ilinca participă la Europenele de Snooker din Polonia

1.967
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Ștefan Ilinca este singurul jucător român de snooker care participă la Europenele din Polonia (Wroclaw), la categoria Men, care debutează duminică, 14 februarie 2016. El face parte din grupa N, alături de Roey Fernandez (Israel), Brian Cini (Malta), Tin Venos (Croația), Chris Totten (Scoția) și Pawel Balon (Polonia). screenshot.638

 

La Craiova, Ștefan Ilinca a primit, în 2015, distincția ”Sportivul Anului”, în cadrul Clubului ”Free-Ball”, după ce a câștigat cele mai multe dintre turneele la care a participat, printre care Turneul de 6 bile, Liga Secundă, Turneul Caritabil și alte competiții duminicale. De altfel, Ștefan s-a remarcat și la Openul de la Oradea, unde s-a poziționat pe locul al doilea.
Însă, cea mai mare realizare a Clubului din Craiova, în cei doi ani de activitate, este că un jucător afiliat participă la Europene.

 

Sunt jucători foarte buni la Europenele din acest an, însa Ștefan are forța mentală să treacă peste dificultățile de la masa de joc și să răstoarne calculele hârtiei! În competiție, cu un break de 67, din 75 posibile – pe care l-a realizat în varianta de 6 bile – Ștefan este un adversar de temut pentru orice jucător din Europa! Îi dorim cu toții drum bun și rezultate cât mai bune! Hai, Ștefane!.. Toată România e cu ochii pe tine!”, spune Adrian Fundeanu, administratorul Clubului ”Free-Ball” Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1

    Sunt oltean proiectat,nascut,crescut in Craiova .Asa te vreau si acolo.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3146

    Bravo lui bafta.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.