Biblioteca ”Aman” recompensează cititorii fideli într-un concurs inedit

Biblioteca ”Aman” recompensează cititorii fideli într-un concurs inedit

1.077
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman a anunțat lista câștigătorilor concursului „Fii tu cititorul lunii!” pentru luna ianuarie. Astfel, 15 cititori ai bibliotecii au fost desemnați „Cititori incorigibili”, iar cetățeanul Petre Răcuțeanu, în baza celor 78 de cărți consultate în luna ianuarie a anului 2016, a fost desemnat “Cititorul lunii”. logo concurs

 

Concursul se adresează tuturor utilizatorilor de servicii pe care le oferă Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”. În fiecare lună, mai muți cititori fideli vor fi remarcați și premiați pentru interesul și atenția acordate activităților de informare și lectură. În vederea desemnării câștigătorilor sunt folosite statisticile de bibliotecă după cum urmează: cititorul cu cele mai multe cărți împrumutate sau consultate în decursul unei luni este desemnat „Cititorul lunii”, urmând ca cinci cititori pentru fiecare compartiment – Împrumut și Consultare la Sala de Lectură – să fie desemnați „Cititori Incorigibili”.

 

Pentru luna ianuarie, „Cititorul lunii” a fost desemnat domnul Ion Răcuțeanu, iar alți cincisprezece cititori au fost desemnați „Cititori incorigibili”: Ileana-Mihaela Boldișor, Mihai-Virgil Borcoși, Radu Cadea, Maria-Mădălina Chițu, Ion Cristescu, Alexandru-Răzvan Dumitru, Constantina Georgescu, Maria-Claudia Linca, Alexandra-Maria Mihai, David Pîrvulescu, Silvia-Angela Petrescu, Cerasela-Antonela-Emilia Petrulian, Cornel Rîndășoiu, Mihai Simion și Adrian Florin Șocîte.

 

Citesc cărți de la bibliotecă. Am crescut cu cărțile din cea mai fragedă copilărie. Felicit inițiativa organizatorilor și mă bucur nespus de mult de calitatea de cititor incorigibil”, a declarat doamna Silvia-Angela Petrescu, unul dintre cei 15 cititori incorigibili.

 

Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman spune că a inițiat acest concurs din dorința de a-i recompensa pe cei mai activi și fideli cititori ai bibliotecii. ”În fond, chiar și activitatea de bibliotecă presupune, pentru a putea fi menținută și dezvoltată, realizarea unui schimb reciproc avantajos: biblioteca le oferă utilizatorilor condiții optime pentru studiu și informare, alimentându-le motivația și determinarea de a râmâne atașați de activitățile desfășurate, iar cititorii se simt apreciați și recompensați. Ideea ni se pare cum nu se poate mai potrivită. Îi invităm pe toți utilizatorii bibliotecii să exploateze posibilitatea câștigării acestei competiții și le transmitem că pentru luna în curs le pregătim o surpriză: îi vom premia și pe cei mai fideli cititori ai filialelor noastre din cartierele Craiovei”, a declarat managerul Lucian Dindirică.



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1753

    PENIBIL.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.