”Tataie”, interlopul acuzat de proxenetism, rămâne după gratii

”Tataie”, interlopul acuzat de proxenetism, rămâne după gratii

5.127
17
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Procurorii DIICOT Craiova au cerut prelungirea arestării preventine a inculpaţilor din dosarul în care este implicat Iulian Preda, zis ”Tataie”. Magistraţii Tribunalului Dolj au admis propunerea pentru şase dintre ei, iar unul a fost plasat în arest la domiciliu.

 

Iulian Preda, poreclit ”Tataie”, a făcut un million de euro din proxenetism. Zeci de fete au fost traficate în Italia, unde erau obligate să se prostitueze. Acțiunea era coordonată la Craiova de interlop  cu ajutorul fiilor săi, Domenik Preda şi Cosmin Petrişor Ţurcan, nepotul său, Preda Ionuţ, zis „Aramis” şi pe iubita sa, Ştefana Sorina Chiriţă.

 

Tinerele obligate să se prostitueze pe o stradă din Roma în Italia au fost de acord să depună mărturie împotriva interlopului după ce au primit statutul de martor cu identitate protejată.

 

Unul dintre locurile de prostitituţie era o benzinărie, cu codul ”Peco”, iar altele erau denumite codificat „Postul mare” sau „Portiţa”.

 

„În Peco e blonda, Sorina, eu şi „Iubi” şi în Postul mare e Liza cu Luci şi Caravana în postul ei” ”Să pui şi tu pe Anca să sune pe aia să treacă să ia banii”; „Toată lumea dă ordine pe posturi?… am spus la toată lumea, când se liberează Peco stă toată lumea în Peco …eu nu am specificat să stea una colo… şapte colo”; „Îi zisei: fă, şi tu ai ajuns să dirijezi posturile? Nu vă vedeţi de treaba voastră? De n-oi veni cu Sorina şi cu Cristina şi de n-oi pune s-o bage pe Oana în spital. Nu mă duc eu să bat femeile”, sunt câteva din interceptările din dosar.

 

Foto: arhivă



17 COMENTARII

  1. #1

    Toți proxeneți si cei ce se ocupă cu droguri arme și cămătărie săi bage pe toți la pușcărie ar fi bine să le dați ani grei de pușcărie la pușcărie cu ei toți proxeneți , Drogați , cămătari , arme săi ia poliția și săi în funde în pușcărie să le dea ani grei de pușcărie la pușcărie cu voi

  2. #2
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-01-2016
    Mesaje
    6

    Alberto Mihai Ciltan cred ca nu esti in masura sa comentezi! Probabil trebuie sa inveti cum se scrie corect gramatical si dupa poti sa iti spui parerea…

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    112

    Asa e..are ceva ceva probleme cu gramatica…dar macar gandeste bine! Pentru acesti oameni(cei in cauza) trebuie pedepse dure!!..nu 4-5 ani intr-un loc din care pot coordona linistiti „afacerea „!! dar dee…legea la noi..vai si amar!!

  5. #5
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1760

    Asta se face NUMAI pentru că intervine poliția din alte țări. În România , magistrații și polițiștii sunt ”pe felie” cu criminalii.
    Intervin NUMAI sub presiunea altor state, iar când se poate îi fac scăpați pe criminali sau magistrații corupți cer și aplică (procurorii și judecătorii) pedepse minime.
    Numai cei care nu au relații, putere și nu ”cotizează”, primesc pedepse mari, potrivite cu infracțiunea comisă.
    Ba, de multe ori, infractorii mai mărunți primesc pedepse mai mari ca ucigașii psihopați, traficanții de droguri, de carne vie, de minori și ucigașii care-și îngroapă victimele prin câmpurile Europei.

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5203

    Parerea mea ca.. daca sunt judecati in Romania.. o sa scape teferi si nevatamati… Eu chiar stiu ce vorbesc.. Am info confidentiale..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !! "Din pacate, Ion Iliescu e inca in viata"
  7. #7

    Ce ti-au facut Alberto Mihai Ciltan, de esti asa pus pe ei, te-au „fundat” si nu ti-au plătit?

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2013
    Mesaje
    17

    Alberto Mihai Ciltan esti cam balbait baiete si cam nervos pe ei … ce au facut ti.au corupt sora )

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-01-2016
    Mesaje
    7

    si care este problema tuturor? Fiecare se descurca cum poate.. traim intr-o tara de kkt si asta este, dar nu are nimeni dreptul sa judece.
    Nu sunt ei singurii care fac rau. E plina lumea de violari, hoti si criminali. Dar na ..

  10. #10
    Gamer
    Data de inscriere
     09-01-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    92
    Citat Mesaj initiat de abc69
    si care este problema tuturor? Fiecare se descurca cum poate.. traim intr-o tara de kkt si asta este, dar nu are nimeni dreptul sa judece.
    Nu sunt ei singurii care fac rau. E plina lumea de violari, hoti si criminali. Dar na ..

    Corect și pe lângă asta sunt și foarte multe „proaste” ca stiu unde merg ca să facă același lucru ca și in România dar pe alți bani.

  11. #11

    Eu nu m-am băgat in treburi deșteapta cu nimeni si nu mă bag ok

  12. #12

    Bai nene esti suparat rau de tot pe viata mai Alberto

  13. #13

    Sa iasa cand s.o intoarce tata in viata.Jegosi ordinari.Nu am nimic cu nimeni.vb in general pt toti .

  14. #14

    Nu sunt supi pe nimeni am tot ce vreu de la viață si tot ce vreu am cinstit

  15. #15

    Nu mă ocup cu asa ceva de știu că Mor să îmi pui pistolul la cap și nu mă ocup mai bine mor decat să fac asa ceva eu vreu totul cinstit ok lucrez am mâini picioare ochii să vad urechi să aud etc muncesc cinstit îmi place

  16. #16
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-01-2016
    Mesaje
    8

    Bine bine ..nu iti cere nimeni parerea si nici nu intereseaza pe cineva ce faci tu. Bravo tie.

  17. #17

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.