Martorii, îngroziți de beizadeaua judecătoarei Lazăr: ”Alerga cu o baionetă prin sală”

Martorii, îngroziți de beizadeaua judecătoarei Lazăr: ”Alerga cu o baionetă prin sală”

1.188
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, va ajunge în curând în fața poliției. Acesta este acuzat de lovire și alte violențe, dar și de tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce a înjunghiat un tânăr cu o baionetă în fața Casei Studenților din Craiova.

 

Oamenii legii au precizat că vor fi audiate mai multe persoane în acest caz. Tinerii care au asistat la teribila scenă petrecută duminică dimineața la Casa Studenților din Craiova au povestit cum s-a întâmplat totul. „Am văzut un bărbat care alerga cu o baionetă prin sală. De frică m-am ascuns sub scaun, iar în momentul în care am părăsit locația am auzit că un tânăr a fost înjunghiat. În fața Casei Studenților erau patru echipaje de poliție și mult sânge. Am trăit șocul vieții mele și nu pot să îmi revin nici în momentul de față“, a povestit unul dintre martorii prezenți la eveniment.

 

Andrei Lazăr este fiul judecătoarei Liliana Lazăr, iar de-a lungul timpului a fost implicat în numeroase scandaluri.

 

Viorel Tudor a fost înjunghiat în zona toracică de fiul judecătoarei și a ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova. Medicii au declarat că starea lui este stabilă, iar în maximum două zile va fi externat. Victima nu a vrut să depună plângere împotriva lui Andrei Lazăr până în acest moment.

 

Vom reveni cu amănunte!



13 COMENTARII

  1. #1

    „dar și de tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce a înjunghiat un tânăr cu o baionetă în fața Casei Studenților din Craiova.” Acuzat de lovire si alte violente,dar imi place cum se evidentiaza „tulburarea linistii si ordinii publice” ptr. faptu’ ca a injunghiat o persoana… doamne fere sa fi fost tentativa de omor.

  2. #2

    Poate sa-mi explice cineva cum poate sa fie incadrata injunghierea la loviri si alte violente ??? MAFIA CONDUCE CRAIOVA !!! CORUPTIA UCIDE….. MAFIOTILOR !

  3. #3

    Noi am auzit ca alta ar fi victima. Ia cautati mai bine

  4. #4

    Tulburarea ordinii publice ? Suna a tentativa de omor toata ziua

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    194

    Nu a avut nici cutit la el. Martorii erau toti beti. Victima s-a impiedicat….etc.

  6. #6

    La pușcărie cu el , Parlamentari sa mai dați legi care va favorizează copii nemernicilor nu va mai sătura pământul galben pe voi pagube ale societății ce sunteți! ?

  7. #7
    int
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-09-2015
    Mesaje
    19

    Asta ar trebui sa intre toata viata la puscarie doar asa preventiv sa stea acolo ca am impresia ca e bolnav psihic ,mare grija. exact ca boschetarii aia nebuni care nu stii ce reactie pot sa aiba in anumite situatii.

  8. #8

    Mafia judeca si decide pedeapsa !

  9. #9

    Si eu credeam ca nu mai tigani au baionete……….

  10. #10
  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3709
    Citat Mesaj initiat de micutzu2514
    Nu a avut nici cutit la el. Martorii erau toti beti. Victima s-a impiedicat….etc.

  12. #12
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8689

    A cazut in plasa intinsa de victime, acum are de plata 100k

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  13. #13

    In loc sa comentați mai bine strangeti-va toti si rupeți capu la bulangiu! Craiova sufera de smecheri lu mami si tati de bani gata. Trebuie jucati pe cap toti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.