Elevi meditați de studenți pentru a promova BAC-ul, la Liceul Auto Craiova

Elevi meditați de studenți pentru a promova BAC-ul, la Liceul Auto Craiova

1.716
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Activitate pilot în cadrul Liceului Tehnologic Auto  Craiova, în cadrul Proiectului ”Adoptă un liceu”. Elevii vor fi meditați de studenți voluntari, în vederea creșterii procentului de promovabilitate la examenul de bacalaureat. 

 

Programul de meditație se adresează elevilor de clasele a XI-a și a XII-a, pentru examenul de Bacalaureat național și va debuta marți, 16 februarie, la ora 11:00. Acesta se va realiza de studenții Universității din Craiova în colaborare cu cadrele didactice ale școlii, pentru fiecare disciplină de examen în parte și după un orar prestabilit. La activitate s-au înscris 50 de elevi ai școlii și 21 de studenți voluntari.

 

Acțiunea pilot este organizată cu sprijinul Universității din Craiova și în colaborare cu operatorii economici, parteneri în proiect, SC Cummins Generator Technologies, Kirchhoff Automotive Romania, SC Popeci Utilaj Greu SA și SC Sitco Service SRL).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.