Craiova va avea “Podul Îndrăgostiților”

Craiova va avea “Podul Îndrăgostiților”

1.252
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Îndrăgostiții vor avea parte de o surpriză la Târgul de Turism al Olteniei. Organizatorii târgului s-au gândit să realizeze și la Craiova un „Pod al îndrăgostiților”. Astfel, Bănia va călca pe urmele marilor orașe Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Veneția unde îndrăgostiții și-au ferecat de-a lungul timpului iubirea.

 

Craiovenii care vor dori să-și închidă dragostea în lacăt o vor putea face pentru prima dată la Târgul de Turism al Olteniei, organizat la Centrul Multifuncțional în perioada 18-20 martie. Lacătele iubirii vor fi prinse de acest pod, care după terminarea evenimentului va fi donat Primăriei Craiova pentru a fi amplasat într-un loc public pentru a deveni obiectiv turistic al orașului.

 

Târgul de Turism al Olteniei va organiza și o tombolă cu premiul: “Un week-end de vis la mare alături de persoana iubită”. La această tombola vor participa toți cei care vor închide un lacăt pe “Podul Îndrăgostiților” și vor veni cu cheia la organizator. Toate cheile strânse pe perioada târgului vor ajunge, cu ajutorul câștigătorului, pe fundul mării.



16 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Faceti locuri de munca…da l in plm de pod.

  4. #4

    La Targul de Turism este si o bursa a locurilor de munca, angajatorii din turism va asteapta!!! Noi facem ceva, dvs. Ce faceti?

  5. #5

    Podul este facut din fier forjat!!!!

  6. #6

    Sunt foarte multe locuri de munca disponibile in Craiova, dar oamenii prefera sa Nu munceasca!!!!!

  7. #7
  8. #8
  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-02-2012
    Mesaje
    18

    Fier forjat?Costa foarte mult. Poate stramba fiare sudate nu fier forjat.

  10. #10
    Junior
    Data de inscriere
     03-05-2010
    Mesaje
    78

    ))) si unde il amplaseaza? In parcul tineretului? Cata risipa de fier….

  11. #11
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    570

    Mă tot întrebam de ce nu seamănă Craiova cu Londra sau Parisul! Acum am găsit răspunsul, nu aveam un pod al îndrăgostiţilor, era fix ce ne lipsea! Să vezi de-acuma ce-o să dea buzna turiştii, ca să vază podul!

  12. #12
  13. #13
    Senior Member
    Data de inscriere
     30-10-2008
    Mesaje
    575

    Un pod al minciunilor cand fac?

  14. #14
  15. #15

    Postacii corupți și slugile primăriei ce pot zice, în afară de minciuni ordinare? La ce să te aștepți de la niște paraziți hoți?

  16. #16

    Pandia Valentina , să muncească așa ca tine? Nu toți o sug pe bani, ci preferă să plece din țara plină de paraziții din tot felul de instituții și organizații. Văd că ai făcut ”dreptul” la Craiova, ai salvat copiii și ești și designer șiii creator !!! Ești conștientă de profilul pe care îl ai?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.