Femeie lovită pe trecere. Șoferul a fugit, dar s-a întors la locul...

Femeie lovită pe trecere. Șoferul a fugit, dar s-a întors la locul faptei

1.055
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie de 41 de ani a fost lovită, ieri, pe marcajul pietonal la culoarea verde a semaforului electric pietonal de pe Strada ”Doljului”, la intersecția cu ”Amaradia”, din Craiova, iar șoferul a părăsit locul accidentului. Cel mai probabil cuprins de remușcări, acesta s-a întors, fiind observat de polițiști. Însă nu s-a lăsat prins decât după o scurtă urmărire.

 

Craioveanca a fost rănită ușor și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. După aproximativ o oră, în timp ce polițiștii efectuau cercetările la faţa locului, au observat un  autoturism care a apărut în zonă și care corespundea informațiilor referitoare la cel care fusese implicat în accident. În momentul în care conducătorul a observat că a fost văzut, si-a continuat deplasarea pe Str. Amaradia, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia. fiind oprit în scurt timp.

 

Anchetatorii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr 23 de ani, din Dăbuleni, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3162

    Sigur era el?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5209

    Nu mai treceti fratilor pe treceri. Treceti pe unde vreti. Macar daca da cineva in voi stiti ca nu ati cazut de fraieri fiind accidentati pe trecere.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !! "Din pacate, Ion Iliescu e inca in viata"
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    106
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Nu mai treceti fratilor pe treceri. Treceti pe unde vreti. Macar daca da cineva in voi stiti ca nu ati cazut de fraieri fiind accidentati pe trecere.

    Asta ca sa scapi tu basma curata ca sofer. HAHAHAHAHAA !!!! hai ca ai fost tare la faza asta
    Si eu propun „soferilor”(vagabonzilor, jmecherilor sau cum se mai cred ei la volan) care eu pus mana pe un carnet si accelereaza ca turbatii pe strazi, si merg mai ceva ca pe autostrada prin oras, sa aleaga un copac sau un stalp, in care sa se infiga, si sa nu mai cada de fraieri loviind alte masini sau pietoni, asa scapa de belele, fara anchete la accidente cu alte masini sau pietoni

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5211

    Am zeci de filmulete cu pietoni care au traversat pe unde au apucat.. si de fiecare data am oprit masina si i-am lasat.. Pe mine personal nu ma incomodeaza in niciun fel pietonii, oricat de idioti ar fi unii.
    Eu am scapat de moarte de vreo 5 ori.. de 2 ori pe trotuar mergand linistit s-au urcat altii peste mine si de 3 ori pe trecere. Eu evit sa traversez singur pe trecere.. In general traversez pe oriunde daca traficul permite si strada e libera.
    Cand eram mai mic am ramas cu sechele.. Veneam de la scoala pe trotuar si m-a ratat un sofer (care para-se ca se certa cu nevasta in masina) milietric.. Mi-am vazut moartea cu ochii atunci. Daca eram cu un pas-doi mai in fata pe trotuar cred ca ma omora cretinul..

    Am mai patit o faza.. acum cativa ani. Mergeam impreuna cu cineva cu bicicleta pe calea bucuresti.. si au oprit niste cocalari (nu mai stiu ce masina era) si i-au furat borseta lu ala de era cu mine.. I-au pus-o la un km mai in fata in pom.. Smecheri ei.. Eu la astia le-as rupe capul.

    Din pacate statul roman nu-ti da dreptul la aparare si nu-ti da dreptul la port-arma.. Suntem printre cele mai inapoiate state din lume la acest capitol. Mai nou suntem mainipulati ordinar cu asa zisii teroristi incat tot inapoiati o sa ramanem zeci de ani la acest capitol.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !! "Din pacate, Ion Iliescu e inca in viata"

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.