Bucureștence prinse cu alcool furat dintr-un supermarket din Craiova

Bucureștence prinse cu alcool furat dintr-un supermarket din Craiova

1.114
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Două femei și un bărbat din București și una din Giurgiu au fost prinse, ieri, de poliția craioveană, în urma unei sesizări venite din partea unui supermarket din Craiova. Reprezentanții unității au anunțat că persoane necunoscute au sustras din incintă zece sticle cu băuturi alcoolice, producând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei.

 

În scrută vreme, polițiștii au reusit să oprească, la ieșirea din Craiova, pe ”Calea București”, un  autoturism în care se aflau patru persoane, pe care le-au legitimat, reieșind că este vorba de Loredana P., 24 de ani, Mihaela V., 37 de ani, ambele din București, Georgeta B., 64 de ani, din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, pasagere, şi Cristinel V., 41 de ani, din București, conducătorul auto.

 

În urma controlului efectuat, oamenii legii au găsit în portbagajul autoturismului, cele zece sticle cu băuturi alcoolice care fuseseră sustrase de cele trei femei. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

 

Fotografie simbol



5 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Prima data când am citit am crezut ca polițiștii au găsit băutură în mașina lor :-))

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3736

    Au venit din Bucuresti sa fure cateva sticle de alcool…

  4. #4
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    115

    Ana-Maria Gebăilă le-ai pozat tu cand bagau sticlele in poseta ? ce tare sunteti cu pozele de pe net. Articole dastea cu informatii luate de pe la politisti in mare parte si dupaia puse online face si unu de doi ani. Mie imi plac imaginile postate cand anuntati ceva, parca va si vad cum mergeti la fiecare caz si pozati. Dar la noi merge asa, pui poza in tema cu subiectul de pe net, ce conteaza ca nu e facuta de tine.
    Chiar asa, uite la astia venira din Bucuresti si Gurgiu sa fure din magazinele Craiovei, ca sa vezi. Cred ca nu stiau la care sa se duca aca ei au multe acolo, venira aici ca sunt putine si nu se ratacesc in atata magazine, plus de asta ramasara fraierii si cu paguba de benzina 300 de lei minim si o zi pierduta pe drum ca sa nu fure nimic, vai de capul lor de fraieri. Asa de 1500 de lei aveau scoatere benzina si tot le ramanea 1000 asa la prima strigare, dar iete ca nu fu sa fie, firar……

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.