Peste 120 de pietoni, amendați pentru traversări neregulamentare

Peste 120 de pietoni, amendați pentru traversări neregulamentare

785
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu mai puțin de 123 de doljeni au fost amendați de polițiștii de la Rutieră, într-o singură zi, în urma unei ample acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a străzilor.

 

 

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat și aplicat 166 de sancţiuni contravenționale în valoare de peste 17.000 de lei. Dintre acestea, 123 de sancțiuni au fost aplicate unor pietoni care s-au grăbit și au traversat neregulamentar drumurile.

 

Foto: arhivă



13 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Foarte bine! Regulile de-aia sunt facute, sa fie respectate de ambele parti: soferi si pietoni!

  3. #3

    Stie cineva cåt este amenda pentru o trecere neregulamentarå?

  4. #4

    Vad masini de politie parcate aiurea si nu se afla in misiune sau agenti care vorbesc la telefon cand se afla la volan, din nou, nu se afla in misiune. Oare legea e doar pentru pietoni sau civili? Sau organu’ e mai nou potent fata de anumite legi?

  5. #5

    Pai si marcajele alea de pietoni care jumatate sunt sterse?

  6. #6

    Unu din trei pietoni vorbesc la telefon cand tranverseaza. Nu sunt atenti la siguranta lor.

  7. #7

    E nevoie disperata de bani la buget. Și au luat profesorii salariile majorate și acum dispera guvernul pt ca impactul bugetar e distrugător

  8. #8

    E jale cu pietonii care vorbesc la telefon in timp ce traverseaza. Pericol mare pentru ei.

  9. #9

    sunt o gramada care trec pe rosu la semafoare pe calea bucuresti

  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    112

    De acord cu sanctionarea. Dar vreau sa se judece cu aceasi masura peste tot. Pai daca nenea militianul ala parcheaza aiurea ca si multi altii, sau vorbesc la mobile in timp ce conduc, ei ce exemplu dau oamenilor daca ei insasi incalca legea ? sau ei sunt facuti sa o incalce, da, asa este, legea este pentru prosti facuta, jmecherii o pot incalca. Vezi si parlamentarii de au dat legea cu fumatul in spatii inchise si ei fumeaza in parlament in sedinta, li se rupe lor de ce au spus, le arde beregata. Cat despre soferie si pietoni, vreau sa spun ca, atunti cand o sa sanctioneze si borfasii jmecheri cu masini scumpe care parcheaza pe treceri, in coltul unei intersectii, in zone pietonale, pe trotuare, etc, etc, atunci sa amendeze si pietonii, sau de borfasi le e frica sa se ia de ei pentru ca ei apeleaza mai sus si nenea militica se teme sa nu fie dat afara ca a avut tupeul sa se ia de un mafiot cu relatii sus puse, pai in ce tara traim fratilor, nu vedeti, pentru unii ciuma, si pentru altii muma.

  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3729

    Ar trebui avertizati si cei care se arunca pe trecerea de pietoni in viteza si fara sa se asigure

  12. #12
    Member
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    113

    Chiar acum cateva minute am venit dinspre aeroport si pe podul de cale ferata de la intrarea in lapus pe partea dreapta erau parcate 4 masini, o autoutilitara, doua mici, si un camion de 7 tone. Cand sa dat legea cu parcarile pe poduri ca eu nu stiu, poate ma lamuriti si pe mine.

  13. #13
    Member
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    114
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Ar trebui avertizati si cei care se arunca pe trecerea de pietoni in viteza si fara sa se asigure

    Dar ce te faci ca ajungi aproape la jumatea strazii, un prost opreste sa treci, si un destept trece in viteza pe langa ala si pe langa tine, daca nu te opresti in mijlocul strazii te ia desteptul pe capota, numai eu de cate ori am patit asta, si o patesc mereu. Deci hai sa vedem din ambele parti, nu voi soferii aruncati ca lumea trece ca imbecilii aiurea peste strazi, si unii care au pus mana pe un carnet si acum crede ca e strada lu ma-sa si face ce vrea pe ea sunt multi, dar multi. Iar tu soferule cand esti pieton si tu injuri pala cu masina cum o fac si altii cand tu esti la volan. Ia vezi tu chestiile astea si din perspectiva pietonului. Sau cand asa zisii mari soferi urca masinile pe trotuare si treceri de pietoni, li se rupe lor, si lumea sa mearga pe strazi ca nu ai loc de ei, eu unu le trag cu cheia adanc pe masini sa se invete mine, plus injuraturile de riguare si o flegma pe geamuri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.