Mircea Geoană este convins că PSRO va câștiga primăria Craiova

Mircea Geoană este convins că PSRO va câștiga primăria Craiova

1.149
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Mircea Geoană vrea să reformeze clasa politică. Într-o conferință susținută la Craiova, președintele Partidului Social Românesc, a declarat că tot mai mulți oameni care nu au făcut politică până acum s-au alăturat formațiunii pe care o conduce. Pe asta mizează senatorul care este convins că PSRO va câștiga primăria Craiova.  „Sunt extrem de optimist cu privire la ceea ce vom realiza și la Craiova și în Dolj și în toată țara cu proiectul nostru politic. Acest an este un an atât de important pentru viitorul României, încât nu avem voie ca români, ca olteni să dăm cu piciorul unei șanse ca România să renască, ca o adevărată schimbare să aibă loc în România, în clasa politică, în modelul economic al țării, în modelul social al țării și în rostul și în influența României în Europa și în lume. Nevoia de schimbare adevărată acum în România este imperioasă și o simt toți românii. Există și în alte partide încercări mai mult sau mai puțin timide de a face același lucru . Toate celelalte partide, aproape fără excepție mimează schimbarea, încearcă să creeze o operațiune de public relations, de rebranding, noi inovăm din temelie modul în care facem politică, democrație participativă, proiecte colectate din întregile comunități ale României, care pot fi puse în slujba comunității, inclusiv aici la Craiova unde este atât de multă nevoie de idei proaspete și de oameni competenți care să le pună în practică. Sunt convins că vom câștiga la alegereile locale voturi multe, primării importante, inclusiv Primăria Municipiului Craiova”, a declarat Mircea Geoană.

 

 

Președintele PSRO Dolj, deputatul Florentin Gust, a întărit ideea noului. Foarte puțini dintre membrii filialei pe care o conduce au fost implicați până acum în politică. Gust susține că formațiunea politică pe care o reprezintă se bazează pe oameni „de carieră“, cu ajutorul cărora vrea să ofere tuturor șanse egale. „În jurul nostru avem foarte mulți oameni care nu au mai făcut politică, oameni care s-au hotărât să nu mai stea pe margine, oameni care au spus „gata, așa nu se mai poate”, nu se mai poate ca regiunea Olteniei și orașul Craiova să fie în ultimele statistici la nivel național pe ce înseamnă șomaj, dezoltare, investiții. Schimbarea politică se poate face doar printr-o infuzie de oameni noi. Lucrul acesta îl facem în Dolj, dar și la nivel național. Acesta este proiectul principal politic la nivel național: un partid de stânga modern, un partid de stânga deschis către oameni, un partid de stânga care încearcă și va reuși să explice cetățenilor României că stânga nu înseamnă a ajuta nemunca. Stânga înseamnă a da șanse egale fiecărui om să se dezvolte. Vrem să schimbăm cu adevărat ceea ce se întâmplă în administrația locală, județeană și națională. Le spun adeversarilor să se teamă, să se teamă pentru că atât populația cât și mediul politic trebuie să se schimbe, iar modul prin care ei fac politică nu mai merge”, a spus Florentin Gust.

 

Ca dovadă PSRO Dolj și-a prezentan primii trei candidați la funcția de primar. Este vorba de Alexandru Mihai, în vârstă de 40 de ani, medic veterinar, candidat la Primaria comunei Murgași, Victor Mitrache, în vârstă de 60 de ani, inginer, pentru Primăria Robănești și Cornelia Pîrva, de 43 de ani, învățătoare, candidat la Pielești. Niciun dintre cei trei nu a mai făcut politică până acum.

 

 

 

 

 

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    111

    GOGOSI,GOGOSI si iar gogosi Astea sunt minciuni pentru fraieri care inca mai pun botul si mai cred, ca in Romania o sa fie bine vreodata. Noi suntem condusi de altii, ce este pe aici pe la noi prin tara, sunt niste papusari pusi sa se joace de-a politica, in rest povesti de adormit copii. In Romania o sa fie lafel indiferent de cine o sa „conduca”, pentru ca asa vor unii, cei mai dezghetati la minte stiu despre cine vorbesc.
    MOTHER FUCKER MINCINOSILOR !!!!!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3735
    Citat Mesaj initiat de lucas.codrin
    GOGOSI,GOGOSI si iar gogosi Astea sunt minciuni pentru fraieri care inca mai pun botul si mai cred, ca in Romania o sa fie bine vreodata. Noi suntem condusi de altii, ce este pe aici pe la noi prin tara, sunt niste papusari pusi sa se joace de-a politica, in rest povesti de adormit copii. In Romania o sa fie lafel indiferent de cine o sa conduca, pentru ca asa vor unii, cei mai dezghetati la minte stiu despre cine vorbesc.
    MOTHER FUCKER MINCINOSILOR !!!!!

    Corect

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.