Schimbare incredibilă de situaţie la AJF Dolj: vezi care vor fi candidaţii...

Schimbare incredibilă de situaţie la AJF Dolj: vezi care vor fi candidaţii şi în cum Nicu Neagoe poate rămâne în funcţie

407
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Se anunţă un moment 0 pentru fotbalul doljean, însă a apărut un candidat surpriză şi sunt şanse ca Nicu Neagoe să nu poată fi înlăturat.

Bogdan Pîncu vrea şefia AJF Dolj

Membrii afiliaţi la AJF Dolj au convocat pentru sâmbătă, de la ora 11.00, Adunarea Generală Extraordinară a AJF Dolj. Locaţia nu va fi Filarmonica Oltenia, aşa cum se stabilise iniţial, ci Aula Facultăţii de Electrotehnică. Dacă se vor fi prezenţi cel puţin 75 de membri afiliaţi, Adunarea Generală va fi statutară şi se va putea vota noua conducere a AJF Dolj. În caz contrar, forul doljean riscă dezafilierea.

Până acum şi-a depus candidatura pentru preşedinţia AJF Dolj doar Bogdan Pîncu, însă este timp ca până joi să se înscrie şi alte persoane. „Vreau să se termine cu scandalurile şi să creştem nivelul judeţului din punct de vedere al fotbalului. Nu am nimic cu Nicu Neagoe, însă văd că nu mai poate rămâne în funcţie şi din acest motiv candidez“, a declarat Bogdan Pîncu. Silviu Bogdan se va lupta şi el pentru acest post, iar Nicolae Tilihoi a considerat că nu este momentul să intre în cursă. „Din câte ştiu, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj are o conducere. În momentul în care postul va fi vacant voi putea candida“, a afirmat Tilihoi.

În cazul în care Adunarea Generală Extraordinară nu va fi considerată statutară, iar Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va decide dezafilierea sau suspendarea AJF Dolj, Nicu Neagoe poate ataca hotărârea în instanţă. Dacă regulamentul FRF nu este foarte clar din punct de vedere juridic şi sunt „portiţe“ există posibilitatea ca Nicu Neagoe să rămână în funcţie.

Primul pas va fi Adunarea Generală Extraordinară a AJF Dolj, care va avea loc sâmbătă. Dacă vor fi prezenţi minim 75 de membri se vor putea organiza alegeri.

Flaviu Dincă

flaviu.dinca@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.