Augustin Chiriţă: „Am depus memoriu la FRF, nu vor fi probleme legate...

Augustin Chiriţă: „Am depus memoriu la FRF, nu vor fi probleme legate de legitimare”

894
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Surpiză de proporţii pentru jucătorii care au părăsit în această iarnă gruparea Victoria Brăneşti. Din cauza datoriilor către stat pe care fosta Divizionara A le are, Fiscul a pus sechestru pe fotbalişti. Este şi cazul mijlocaşului Augustin Chiriţă. Fotbalistul şi-a depus memoriu la comisiile FRF pentru a deveni liber.

 

„Eu am avut o înţelegere privind rezilierea contractului şi eşalonarea datoriilor pe care le au către mine. Ulterior am aflat că 27 de jucători sunt pe lista de sechestru a Fiscului, printre care şi eu. Datoriile nu mi-au fost achitate, am depus memoriu la FRF. Nu vor fi probleme legate de legitimare. Dacă nu se judecă săptămâna asta, cel târziu săptămâna viitoare voi fi declarat liber. Important este că am depus memoriu la timp”, a declarat Augustin Chiriţă

 

„Vedeta celor de la FC Olt este echipa”

 

Mijlocaşul ce a ajuns la un acord cu FC Olt Slatina este încrezător în obiectivul stabilit de conducerea clubului. Augustin Chiriţă este de părere că motivaţia trebuie să rămână aceeaşi, chiar dacă vor retrograda mai puţine echipe.

 

Teoretic au crescut şansele, dar aşa cum noi ne propunem să ne salvăm şi celelalte vor dori acelaşi lucru. Nu trebuie să stăm liniştiţi, trebuie să ne ambiţioneze mai mult, pentru că şi celelalte se vor mobiliza. Profilul antrenorului nostru, care are tenacitate, ambiţie, trebuie să se reflecte asupra jucătorilor. La noi vedetea este echipa. Nu există individualităţi”, a mai spus experimentatul fotbalist.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.