Consiliul Județean Dolj vrea să ajute Partida Romilor să mai ia fonduri...

Consiliul Județean Dolj vrea să ajute Partida Romilor să mai ia fonduri europene

2.043
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În plin scandal legat de mai marii Partidei Romilor care sunt cercetați pentru delapidare și spălare de bani luați prin proiecte europene, Consiliul Județean Dolj a aprobat astăzi o hotărâre de cooperare cu această asociație. “Nu implică nu nimc bugetul județului Dolj, decât îi ajută să obțină puncte atunci când depun proiecte europene”, a spus Alina Tănăescu, vicepreședintele CJ Dolj.

 

Pentru a-i ajuta pe romi, consilierii s-au întors în timp. Deși suntem în 20 februarie 2016, mai marii județului au votat pentru un plan de acțiune început în 2015. “Se aprobă cooperarea Consiliului județean Dolj cu Partida Romilor Pro-Europa, Sucursala Dolj pentru aplicarea măsurilor prevăzute în <<Planul de Acțiune 2015-2025>>” se arată în hotărârea CJ. Deși Alina Tănăsescu a spus că nu implică bugetul județului, la articolul 2 al hotărârii este stipulat: “Activitățile concrete ce decurg din planul prevăzut la art.1 vor fi identificate de parteneri, cuprinzând conținut, loc, timp, contribuții financiare etc. și vor fi supuse aprobării consiliului județean”. În traducere, pe înțelesul tuturor, nu cer acum bani, dar, în momentul în care vor depune proiecte, vor cere bani de la bugetul județului.

 

Conform “Planului de acțiune” al Partidei Romilor, bugetul județului va fi serios afectat, asta pentru că au în plan să depună nici mai mult nici mai puțin de 76 de proiecte.



8 COMENTARII

  1. #1

    Anul asta doar tiganii se mai duc la vot….

  2. #2

    Sa ia niste fonduri europene sa le faca un tarc si sa-i inchida pe toti acolo !!!

  3. #3

    Larguta si compania strike again!

  4. #4
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1821

    Rumânii și țiganii, împreună la furat.

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3780
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Rumânii și țiganii, împreună la furat.

  6. #6

    Fonduri europene pentru ce?? Pentru un parandarat? Pentru turnulete??

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3216

    Mama lor de tigani fonduri europene ce dracu sa faca ei cu ele sa isi ia mercedesuri sa le tina in casa doamne cata prostie in tara asta.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.