Doi vietnamezi au încercat să treacă podul de la Calafat….la pas

Doi vietnamezi au încercat să treacă podul de la Calafat….la pas

1.656
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei doi vietnamezi au încercat să scape de controlul de frontieră de la Calafat, așa că au luat-o pe pod pe jos. Polițiștii de frontieră însă i-au reperat repede și le-au cerut documentele. Cei doi s-au legitimat cu paşapoarte eliberate de autorităţile vietnameze, în care erau aplicate vize emise de Ambasada Bulgariei în Vietnam. Imediat, împreună cu colegii bulgari, oamenii legii i-au descoperit pe cei care i-au adus până la pod. “Poliţiştii de frontieră au depistat, în punctul de trecere Calafat, doi cetăţeni bulgari de origine vietnameză, care călătoreau cu un autoturism marca Toyota şi care s-au legitimat cu cărţi de identitate bulgăreşti. La controlul amănunţit asupra autoturismului, în interiorul acestuia au fost descoperite bunuri personale şi fotocopii ale documentelor de călătorie aparţinând cetăţenilor vieznamezi care intenţionau să treacă pe jos”, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ.

 

Atât vietamezii care au încercat să treacă frontiera fraudulos, cât și complicii lor s-au ales cu dosare penale pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, respectiv complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Cei patru au fost prezentați Poliției de Fronitieră bulgare pentru continuarea cercetărilor.

Fotografie arhivă



3 COMENTARII

  1. #1

    Poate fac conjurul lumi la pas mai bine astia decit arabi.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3786

    S au terminat arabii,urmeaza vietnamezii

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5270

    Erau porci??

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !! "Din pacate, Ion Iliescu e inca in viata"

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.