La volan, îmbuibați de alcool

La volan, îmbuibați de alcool

1.251
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Inconștiență fără margini pentru un șofer din Craiova. Ionel Dobre, de 36 de ani, a fost prins în comuna Sadova la volanul unui Matiz după ce a băut bine. Polițiștii de la Formațiunea Rutieră Bechet au văzut autoturismul care nu mergea tocmai drept. Când l-au oprit pe șofer au fost loviți de miros de alcool așa că i-au pus fiola. “În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Bărbatul nu este la prima abatere. Oamenii legii au constatat că în urmă cu o zi i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile tot pentru alcool. De data aceasta Ionel Dobre s-a ales cu două dosare penale: unul pentru alcool și unul pentru conducere fără permis.

Un alt craiovean a fost prins băut azi-noapte. Alin Marciu de 45 de ani, a dat nas în nas cu un echipaj de poliție pe bulevardul Ştirbei Vodă. Omenii legii l-au oprit pentru că avea un traseu sinuos și l-au testat cu etilotestul. Nu le-a fost mare mirarea când aparatul a indicat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au dus la spital pentru a-i recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Fotografie arhivă



9 COMENTARII

  1. #1

    Si eu care ma miram de ce se conduce asa haotic prin craiova

  2. #2
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3842

    Amenzi mai mari pentru cei care conduc beti…

  4. #4

    Majoritatea soferilor din Craiova conduc haotic deoarece au „prieteni” la circulatie..Eu am avut un coleg care facea „legea strazii ” si niciodata nu a luat o amenda de circulatie..Tot timpul se lauda ca „prietenii lui” asa zisi politisti de la circulatie il saluta in trafic ba mai mult le spunea si altor colegi sa apeleze la el daca vor fi opriti in trafic de politie ..Si acesta este un exemplu dar cate mai stiu..Si altii cate cazuri similare stiu si ei !!

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     21-01-2008
    Mesaje
    108

    Cat or fi ele de mari amenzile… tot se mai gaseste cate unu care nu tine cont de cotizatia la bugetul statului. Cred ca ar trebuii sa ramana fara permis si fara a avea dreptul sa dea vreodata de permis.

  6. #6

    esti dispusa sa dezvalui in privat numele fostului tau coleg??

  7. #7

    Nu are nici o relevanta numele..era pt a argumenta situatia expusa mai sus..

  8. #8
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    3

    cei care sunt prinsi bauti sa ramana fara permis definitiv, cei care conduc fara permis sa ramana fara masina, chiar daca nu e a lor. in mai putin de 6 luni s-ar rezolva cu inconstientii, definitiv.

  9. #9

    Cei 44 de mucenici sunt maine a-ti gresit ziua

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.