Magazinul ”Mercur” va fi recepționat la finele lunii aprilie

Magazinul ”Mercur” va fi recepționat la finele lunii aprilie

4.530
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)
În prezent, magazinul Mercur, cu o suprafaţă utilă de 20.000 de metri pătraţi, este închis pentru modernizare, recepţia lucrărilor urmând să aibă loc la sfârșitul lunii aprilie a.c.. Conducerea Mercur Craiova (MRDO), societate controlată de SIF Oltenia (SIF5), a propus ca profitul de circa 700.000 de lei raportat de societate anul trecut să fie folosit pentru investiţii în modernizarea centrului comercial, notează Ziarul Financiar în ediția de astăzi.
La începutul acestui an, SIF Oltenia, care deţine 93% din capitalul MRDO, a aprobat sursele de finanţare pentru investiţiile de 8,5 milioane euro, necesare transformării centrului comercial. Comparat cu anul 2014, profitul net al Mercur Craiova a scăzut uşor şi din cauză că începând cu septembrie 2015 magazinul este închis pentru modernizare.

La finalul lucrărilor, conducerea Mercur Craiova, condusă din funcţia de preşedinte de Radu Anina, vicepreşe­dintele SIF5, speră că magazinul modernizat va atrage peste 15.000 de vizitatori zilnic, un punct de atracţie ur­mând să fie şi cinematograful multiplex cu şase săli, dar și zonele de restaurante și cafenele,de fast-food, locuri de joacă pentru copii, casino, supermarket și un centru de fitness și aerobic. Investiţia în centrul comer­cial din Craiova are loc în contextul în care SIF Oltenia şi-a marcat în vara anului trecut ieşirea din firmele Prodplast Imobiliare (PPLI) şi Nord SA (NORD), controlate de omul de afaceri Florin Pogonaru.



24 COMENTARII

  1. #21
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3859

    Super tare

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    226

    Ce urat o sa arate . Isi fac toti fast-food cu mancare mizerabila ca asta se vinde bine stau aia la coada la Mecdonaldd ca disperatii in masini sa ia mancare toxica sa bage in ei ….

  3. #23
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1688

    Este aproape de finalizare complexul comercial, cel puțin la exterior.

    --Optim
  4. #24
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-07-2016
    Mesaje
    0

    Arata foarte fain mall-ul Mercur, cei drept incomplet cu magazine sau alte servicii ce urmeaza a fi oferite, but is nice, cu scari rulante, spatii pt mancare, aceleasi magazine, ca in trecut- momentan- dar sunt spatii libere cu benere unde afiseaza ca se vor deschide in curand mai multe. Si exteriorul e foarte simpatic si modern. Bravo lor, asa se face intr-o tara ce tinde spre normal, se mai si modernizeaza, ca era depasit de mult timp….
    Oricum mai are Craiova la modernizare, desi s-a mai facut, dar foarte rau e cu transportul public: FARA ORARE, AUTOBUZE TOXICE SI RUGINITE… daca vrei calatorie in timp, autobuzele din Craiova iti ofera senzatii tari originale din anii ’70

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.