Craiova: Concurs muzical pentru elevi și studenți „Chants, sons sur scène”

Craiova: Concurs muzical pentru elevi și studenți „Chants, sons sur scène”

3.100
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lectoratul Francez al Universităţii din Craiova şi Asociaţia Română a Profesorilor de Franceză organizează miercuri, 16 martie 2016, la ora 14:00, la sala Aula Buia a Facultăţii de Agronomie pentru etapa locală a concursului „Chants, sons sur scène”, iar de la ora 20.00, la concertul cântăreţului haitian Bélo, care va avea loc la Cafe Teatru Play.

 

Concursul se adresează elevilor şi studenţilor cu vârsta cuprinsă între 13 şi 25 de ani. Aceştia vor fi repartizaţi în trei categorii de vârstă: 13-15 ani, 16-17 ani, 18-25 ani. Candidaţii trebuie să aleagă o melodie în limba franceză din anii 2000 sau reluată în anii 2000. Câştigătorul fiecărei categorii va avea posibilitatea de a participa la etapa naţională care va avea loc în luna mai, la Teatrul Municipal din Baia Mare. Data limită pentru înscrieri pentru etapa locală este 15 martie 2016. Cei care doresc să se înscrie pot trimite titlul melodiei pe care o vor interpreta la adresa: claire.gobaille@institutfrancais.ro. Costul pentru înscriere, 15 lei, va fi plătit de candidaţi în ziua concursului.

 

Din juriu va face parte şi cântăreţul haitian Bélo, invitat fiind de Organizaţia Internaţională a Francofoniei şi Ambasada Franţei în România. Seara, la ora 20:00, la Cafe Teatru Play, Bélo ne va încânta cu un concert. Costul biletului este de 10 lei. Participanţii la concurs vor primi invitaţii gratuite. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru achitarea cheltuielilor de călătorie a cântăreţului Bélo şi pentru organizarea etapei naţionale a concursului de la Baia Mare.



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.