Se deschide Târgul de Turism al Olteniei

Se deschide Târgul de Turism al Olteniei

603
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Târgul de Turism al Olteniei își deschide mâine porțile. Manifestările au loc la Centrul Multifuncțional din Craiova în perioada 18-20 martie. Expozanții au pregătit pachete de vacanță cu reduceri de până la 45%.

 

“Fiecare dintre noi așteptăm cu bucurie sosirea vacantei. Ne gândim la vacanță ca la un binemeritat premiu, iar optinuile pentru destinații sunt din ce în ce mai variate. Informarea și alegerea devin uneori dificile, datorită ritmul alert în care trăim, ce ne lasă prea puțin timp de căutare. Acest târg le oferă celor ce își planifică vacanța pentru 2016 posibilitatea să descopere noi destinații turistice. Vor putea astfel alege din multitudinea de pachete de vacanță, profitând de reducerile masive oferite de agențiile de turism pentru rezervările efectuate din timp”, a declarat Valentina Pandia organizatorul Târgului de Turism al Olteniei.

 

Vizitatorii vor găsi la standuri toate informațiile pentru un concediu reușit pentru că expozanții acoperă toată paleta de operatori de turism: agenții de turism, hoteluri și restaurante, companii aeriene, asociații de turism, sisteme de rezervări, centre de evenimente, companii de asigurări, teatre și muzee, companii de recrutare în industria turismului.

 

Pe lângă oferte speciale, organizatorii le-au pregătit participanților la târg o mulțime de surprize vor putea participa la tombole și la sesiuni de prezentări și conferințe organizate în incinta târgului. O noutate în cadrul târgului, o reprezinta prezenta unei clinici medicale specializate în medicina dentară, chirurgie maxilo-facială și implantologie, ce oferă și servicii dedicate pentru turismul medical.

 

Pentru grupurile organizate ce vizitează târgul, s-a pregătit și un tur al orașului Craiova, fiind incluse vizite la toate muzeele din oraș cu intrarea gratuita. Își vor deschide porțile muzeele: Muzeul de Arta, Muzeul Olteniei secția de Științe ale Naturii, Muzeul Olteniei secția de Istorie și Arheologie. În incinta Muzeului Olteniei se poate vizita și Expoziția „Aurul și Argintul Antic al României” astfel, vizitatorii vor putea afla povestea fabuloasă a Tezaurului Antic al României.

 

Va exista și o bursa a locurilor de munca în turism, ce va funcționa pe toată durata târgului. Expozanții pot profita de moment și pot recruta din rândul celor care vor vizita târgul și vor dori sa lucreze în industria turismului. O firma de recrutare va oferi job-uri de ospătar, chelner, bucătar, personal curățenie hotel pentru locații din industria turismului din Germania.

 

De asemenea, Târgul de Turism al Olteniei, va prezenta, în incinta târgului, un Pod al Îndrăgostiților, obiectiv care, după terminarea târgului va fi donat Primăriei Craiova, cu propunerea de fi amplasat într-un loc public și valorificat ca obiectiv turistic al orașului. În parcarea din fata centrului expozițional, pe lângă autocarele și microbuzele operatorilor agențiilor de voiaj, și-a anunțat prezenta un expozant cu un balon cu aer cald. Pe perioada târgului vizitatorii vor putea vedea din balon panorama orașului Craiova. Se vor efectua ridicări pe verticală pana la aproximativ 100 m înălțime.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.