RAT Craiova: Traseele 1 și 24 vor fi deviate cu ocazia Târgului...

RAT Craiova: Traseele 1 și 24 vor fi deviate cu ocazia Târgului de Turism al Olteniei

1.363
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

R.A.T. SRL anunţă publicul călător că, în perioada 18-20 martie 2016, se vor devia către Centrul Multifunctional Craiova următoarele trasee:

 

-traseul 1   Gară-Olteţ-Olas Prod şi retur ;

-traseul 24  Olas Prod-Olteţ-Viitorul-Vama Lăpus-Siloz-Olas Prod şi retur;

Programul orar pentru aceste zile va fi : Vineri -10:30-17:30

Sâmbată- 10:30-17:30

Duminică- 10:30-17:30.

Aceste devieri sunt datorate evenimentelor desfăşurate în cadrul Centrului Expoziţional Craiova cu ocazia actiunii ‘Târg de turism al Olteniei”.



3 COMENTARII

  1. #1

    Daca ii ducem pe viitorii turisti sa vada Centrul multifunctional si mai ales strada aia pana la Centrul multifunctional sa nu ne mai miram ca o sa prefere Bulgaria, Grecia si chiar Turcia (in ciuda amenintarilor cu bombe si exploziilor teroriste). Se rup in doua masinile de transport in comun de la fostul restaurant Dunarea pana la Centrul multifunctional, strada aia nu a mai avut parte de o cosmetizare macar de ani buni, de dinainte de 1989, daca stau sa imi amintesc bine. Desele interventii la reteaua de canalizare si apa calda sau apa rece au facut din strada aia cosmarul autovehiculelor si automobilistilor care circula prin zona. O straduta de nici 300 de metri arata ca un poligon de tragere al armatei unde se distruge munitia. Daca are cineva rabdare sa numere cate gropi si petice sunt pe acea strada se ingrozeste. Chiar daca, in urma cu multi ani, locuitorii s-au nascut in comuna Romanesti, azi si ei platesc la bugetul local al Craiovei taxe si impozite si ar merita ca, macar o data la zece ani, sa li se adauge un strat de asfalt de uzura care sa acopere denivelarile strazii. S-a casetat canalul si strada Raului, foarte bine, dar macar cu ocazia campaniei electorale as ruga pe doamna primar sa se gandeasca si la acea straduta. Nu ne face cinste !!! Eu unul nu as invita turistii potentiali sa vina pe acea straduta la Centrul Multifunctional pentru ca vazand cum arata drumul acela nu stiu cati dintre ei ar fi tentati sa mai vina vreodata prin Craiova si e pacat, pentru ca in Craiova sunt multe locuri demne de a fi vizitate si cunoscute de turisti.

  2. #2

    Am sesizat, am modificat! Din păcate, nu mai putem modifica și link-ul pe Facebook.

  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.