(FOTO/VIDEO) Spațiile verzi au căzut din nou pradă hoților

(FOTO/VIDEO) Spațiile verzi au căzut din nou pradă hoților

1.050
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Nici nu a venit bine primăvara că spațiile verzi au început să fie vandalizate de hoți. Un astfel de caz a fost descoperit în această dimineață în cartierul Lăpuș de unde au fost sustrași mai mulți butași de trandafiri. “A venit primăvara, curțile trebuie să fie înfrumusețate și e foarte greu să cumperi plante din piață e mai ușor din rondurile de flori ale municipalității. De data aceasta e vorba de tufe de trandafiri care sunt de câțiva ani puși în zona de spații verzi din Lăpuș”, a declarat Rela Filip, directorul RAADPFL Craiova.

 

Angajații de la spații verzi au sesizat poliția după ce au descoperit în piață mai mulți butași de trandafir scoși la mezat cu 8 lei, asta în condițiile în care valoarea de piață a acestora este mult mai mare. Până să apară poliția “florăreasa” de ocazie a dat bir cu fugiții și a lăsat marfa în grija altor precupețe care au fost nevoite să dea explicații poliției. Trandafirii au fost recuperați și angajații serelor RAADPFL vor încerca sa-i salveze, însă șansele de reușită sunt mici. “Aceste flori au fost puse cu foarte multă trudă și foarte mari costuri și este păcat să fie distruse. Trandafirii aceștia au câțiva ani de când au fost plantați și nu se mai prind în altă parte, practic atunci când sunt furați sunt condamnați la moarte”, a mai spus Rela Filip.

 

Reprezentanții RAADPFL vor depune plângere la poliție. În plus îi roagă pe cetățeni să nu încurajeze aceste practici și să nu cumpere decât de la persoane autorizate, iar dacă văd cumva hoții în acțiune să sune la 112.

 



7 COMENTARII

  1. #1

    Vandalizare a spatiilor verzi mai mare ca-n Parc nu exista zilele astea! Recomand tuturor PSDeilor si PNLeilor votanti de Olgute si Baditze sa-si petreaca 1 Mai muncitoresc in Parcul Romanescu!…daca pot…sau pe mausoleul numit impropriu ”Parcarea Subterana de la Teatru”…

  2. #2

    in romania se fura tot ce se poate fura. aceasta este caracteristica noastra esentiala !

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    199

    Si? Face cineva, ceva? Hoti sunt peste tot! De la cei din autobuze,piete, pana la cei din guvern! Deci ramanem cu plangerile facute!

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3275

    DOAMNE CE A AJUNS TARA ASTA NUMAI HOTI NU STIU CE SA MAI FURE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
  6. #6

    Dacă politia nu îsi face treaba asta se întâmplă , în piața mare e junglă si când spun asta ma refer la lipsa controalelor , nu am primit nici o dată bon fiscal pentru fructe exotice

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4007

    Unii fura butasii,altii trandafirii infloriti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.