Prioteasa a avut o întâlnire cu un ambasador elvețian. Investitorii străini ar...

Prioteasa a avut o întâlnire cu un ambasador elvețian. Investitorii străini ar putea veni în Dolj

416
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul Confederației Elveției la București, Excelența Sa Jean-Hubert Lebet, motiv pentru care au discutat despre proiectele de dezvoltare locală ale administrației județene.

Unul dintre subiectele abordate a fost despre posibilitatea oamenilor de afaceri elvețieni de a aduce investiții în județ și despre prestigiosul centru universitar care se află aici.

„A fost o întâlnire de aproximativ o oră cu Excelența Sa, timp în care am abordat mai multe teme de discuție. I-am făcut ambasadorului Jean-Hubert Lebet o scurtă prezentare a județului nostru, precum și a oportunităților de afaceri pe care investitorii elvețieni le pot găsi în Dolj”, a declarat Prioteasa.

Excelența Sa, Jean-Hubert Lebet, va vizita întregul județ pentru a vedea la fața locului beneficiile de care s-ar bucura oamenii de afaceri, dacă ar investi aici.

„Le-am vorbit și despre cele peste 80 de hectare de teren pe care Consiliul Județean le are lângă Aeroportul din Craiova și care pot genera, odată cu așezarea unor investitori puternici, chiar din Elveția, mii de locuri de muncă și venituri mai mari la bugetul local”, a mai spus președintele CJ.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.