Un primar PSD a părăsit partidul pentru socialii lui Geoană

Un primar PSD a părăsit partidul pentru socialii lui Geoană

1.254
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Marin, primarul din Bratovoiești, împreună cu trei consilieri PSD s-au alăturat Partidului Social Românesc (PSRO), fondat de Mircea Geoană. “PSD începe să se destrame la Dolj. Motivul este unul simplu: stânga adevărată, curată și care are în centru oamenii este la PSRO. Foarte mulți primari nu mai acceptă să fie reprezentați de Liviu Dragnea, dar multora le este încă frică să facă pasul către stânga adevarată și modernă, Partidul Social Românescu. Primarul din Bratovoiești a dat dovadă de curaj făcând pasul către PSRO pentru că s-a săturat de comportamentul liderilor PSD”, a declarat Florentin Gust vicepreședinte PSRO. Liderii PSRO sunt convinși că plecările din PSD vor fi mult mai multe în perioada următoare.



6 COMENTARII

  1. #1

    Toate partidele au trădători şi sunt fraieri cei ce-i mai votează.Ruşinică!Are domnul ceva tinichele de coadă şi nu mai vede lista PSD?!O fi bine?!Vom vedea!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-07-2011
    Mesaje
    20

    Centurişti..

  3. #3

    Inca un Prostanac printre alti Prostanaci

  4. #4

    Partidul lui Geoana?!!! Săracii de ei!

  5. #5

    Geoană este nașul lui de cununie… Previzibil…

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3921
    Citat Mesaj initiat de ANAMARIA69
    Centurişti..

    )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.