(Galerie foto) Stadiul lucrărilor la Mercur Center

(Galerie foto) Stadiul lucrărilor la Mercur Center

7.746
45
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Aflat în plin proces de transformare, fostul centrul comercial ”Mercur”, viitorul mall din centrul Craiovei, prinde contur de la o zi la alta. Mercur Center va avea un cinema multiplex cu șase săli de proiecție, o zonă de restaurante, o sală de fitness, un casino și un sport bar. Va fi un mix comercial, cu zone de cumpărături și divertisment. mercur

 

La parter, etajul I și II vor fi găzduite branduri de fashion și accesorii, bijuterii, încălțăminte, articole sportive și servicii, în timp ce etajul trei va fi destinat zonei de food-court, care va reuni restaurante, cafenele, cofetarii, dar și spatii de joacă pentru copii.

 

La etajul III va fi o zonă de food-court și un loc de joacă pentru copii, în timp ce la etajul IV va fi un cinema multiplex. Acesta din urmă va avea o suprafață de 1.800 de metri pătrați, cu șase săli de cinema digitale, cu 580 de locuri. Va fi și un cazinou și un bar, iar la etajul V va exista o sală de fitness și aerobic.

 

Costul lucrărilor depășește zece milioane de euro. Magazinul Mercur a fost închis la 1 septembrie pentru modernizări, iar data preconizată pentru redeschidere este finele lunii aprilie 2016.

 

Foto: Albert



45 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Tot ca o cutie de cadouri jupuita va arata…sau ca un bloc turn doborat de cutremur intr-o parte.

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    163

    Pe langa Electroputere „Mall” care de ani de zile nu au fost in stare sa-l termine iar in interior se vede peste tot structura veche care da sa cada si ploua fara probleme pe unde apuca, Mercur-ul chiar are sanse sa arate ca un mall.

    Nu o sa aibe el parcare mare dar nici nu o sa aibe vreun hipermarket sa stam cu carucioarele peste tot deci putem parca in alta zona din centru, chiar in parcarea subterana.

  5. #5

    Scarile rulante or sa se odihneasca la pranz ca in vremurile trecute?

  6. #6

    Foarte tare,in ciuda carcotasilor…..

  7. #7
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1923

    De ce trebuie să existe cazino? Loc de întâlnire pentru infractori și retarzi.

  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    227

    Se putea sa nu lipseasca pacanelele ? Sa aiba si cefele late unde sa se simta bine la mall. Si dupa o runda de pacanele baga niste seminte la cinema, desigur vor avea si comentarul aferent, in caz ca se duc si orbii la cinema sa stie ce se intampla

  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5343
    Citat Mesaj initiat de dany90
    Se putea sa nu lipseasca pacanelele ? Sa aiba si cefele late unde sa se simta bine la mall. Si dupa o runda de pacanele baga niste seminte la cinema, desigur vor avea si comentarul aferent, in caz ca se duc si orbii la cinema sa stie ce se intampla

    Am vazut una care manca seminte in autobuz.. Manca cu pofta seminte in autobuz si le scuipa pe jos..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    10

    pe tigani ii vom intalni numai la pacanele, la cinema nu prea cred. se deruleaza prea repede subtitrarea pentru ei si oricum sunt analfabeti. poate doar daca ruleaza desene animate, dar si alea au subtitrare.

  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3915

    Cu cat mai rpd cu atat mai bine

  12. #12
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3285

    Frumos proiectul

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  13. #13

    Iar se lucreaza in centru si restul orasului

  14. #14

    Parcul, cand va fi gata ,,parcul?????

  15. #15

    Despre stadiul lucrarilir la cartierul de licuinte sociale nu se spune nimic/? Pare ca acesti chinezi sunt in concediu !

  16. #16
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    580

    Am mai zis, dar mă repet:
    PARCARE!?!?!?! Că pe melteanul craiovean l-a fătat mă-sa în maşină, nu concepe să se deplaseze cu altceva.
    Uitaţi-vă cum arată parcarea de la Electroputere Mall, şi acolo sunt ceva locuri de parcare.
    S-a gândit cineva s-o facă şi pe-asta? Sau ne bazăm, ca de obicei, pe parcarea subterană?
    Prevăd că va fi un haos cu parcarea, iar autorităţile vor ridica neputincioase din umeri: „Ăăă, păi nu ne-am gândit, nu era prevăzut în proiect. Oamenii au dreptate, unde să parcheze? Aşa că îi lăsăm să parcheze unde vor, pe trotuare, pe spaţiul verde, pe aleile din părculeţ, în fântâna arteziană cântătoare (cu ocazia asta spală şi maşina). Ce dacă, nu-i aşa că avem un oraş frumos?”
    De-aia în ţările şi în oraşele normale la cap centrele comerciale şi mall-urile nu sunt niciodată în centru, ci cât mai spre periferie. Dar noi nu, îl facem moţ în buricul târgului, să ne fudulim cu el, că prosul nu e prost destul până nu e şi fudul. E, o să vă iasă pe nas!
    O să caut rute alternative, să evit zona aceea. Aş vrea să evit cu totul oraşul, dar n-am cum.

  17. #17

    O să fie ceva frumos chiar dacă uni nu știu decât să rupă caru.

  18. #18
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1672

    Gurile rele spun că a existat parcare, dar a luat-o Solomon când a mutat statuia lui Mihai Viteazu și a refăcut parcul de lângă biserica Sfânta Treime, dar parcarea respectivă era căpușată de o firmă patronată de un arab care nu știa decât să taxeze iar cheltuielile de amenajare le suporta tor primăria.

    O nouă parcare se va face la subsol, cu intrarea din strada Madona Dudu, dinspre cinema Modern, însă e subdimensionată și este cu plată.

    --Optim
  19. #19
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    179
    Citat Mesaj initiat de ovidiuradu777
    în ţările şi în oraşele normale la cap centrele comerciale şi mall-urile nu sunt niciodată în centru, ci cât mai spre periferie. Dar noi nu, îl facem moţ în buricul târgului, să ne fudulim cu el, că prosul nu e prost destul până nu e şi fudul. E, o să vă iasă pe nas!

    pai asta e dovada certa ca suntem o tara de consum .. atat timp cat din centru pana la periferie orasul e plin de mall-uri, farmacii si banci ce mai vrei … si culmea toate sunt pline desi locuri de munca ioc

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.