Craiovenii sunt invitați la plimbare cu bicicleta

Craiovenii sunt invitați la plimbare cu bicicleta

1.968
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Daca vrei sa daruiesti din energia ta, te asteptam alaturi de prietenii tai in prima cursa cu biciclete de anul acesta, in Parcul Tineretului, sambata, 26 martie 2016 incepand cu ora 10.30. JCY

 

Acţiunea constă într-o plimbare paşnică pe biciclete, având următorul traseu: Parcul Tineretului – Bulevardul Stirbei Voda – Bulevardul 1 mai – Str. Marin Sorescu – Bulevardul Gh. Chitu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda – Calea Bucuresti – Str. A.I.Cuza – Str. Popa Sapca – Str. Ion Maiorescu – Str. Madona Dudu – Str. Bibescu – Bulevardul Stirbei Voda – Parcul Tineretului. Traseul are aproximativ 12 kilometri și poate fi parcurs fără a cauza blocaje în trafic.

Proiectul este o actiune a Asociatiei Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova dedicata cetatenilor din Craiova si are ca scop constientizarea publicului larg si a presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala. Prin acest proiect se doreste și atragerea atenţiei participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi totodata ne dorim să promovam mersul pe bicicleta, reducând gradul de poluare citadină.

ATENTIE! Minorii care au varsta sub 14 ani nu pot lua parte la eveniment din cauza legislatiei in acest sens. Rugamintea este ca participantii sa aiba casca de protectie. Persoanele care nu poseda biciclete pot inchiria de la centrul de inchieri din Parcul Tineretului , platind o taxa in acest sens.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor craioveni pot fi gasite pe site-ul www.jcicraiova.ro  si pagina de facebook JCI Craiova https://www.facebook.com/jcicraiova.



14 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Ar trebui organizata intai o plimbare pe minunatele noastre piste de biciclete….,

  3. #3

    In contrapartida va avea loc in Parcul Romanescu o cursa de Mountain Bike.

  4. #4
  5. #5

    Da, si totusi lumea mai merge la votare.

  6. #6

    Oooo,,, da’ de ce? Cind zilnic, fie vreme buna sau rea, sint plimbari de dudui in jipane, BMW-uri si Mertzane. E plin orasul de pi***te in BMW-uri!! Tirfe puse in masini de lux. BINE CA AVEM CAPITALISM!

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5361

    AU distrus nemernicii parcul.. cam singurul loc unde ne puteam plimba la aer proaspat..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  8. #8

    Se sare peste balti cumva? Ca sa stiu daca mai vin..

  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    33

    UAU, da ce misto, ma obliga astia acum sa imi cumpar costumatie de ciclist. Vor casti neaparat, eu zic sa spuna sa ai si colanti cu burete intre picioare sa nu te doara oole, cotiere, genunchiere, ochelari, si bicicleta de firma. Pe unde sa te plimbi frate prin turbatii care au pus mana un permis si se cred regii soselelor ? Eu merg aproape zilnic cu bicicleta, exceptie zilele cand ploua, si vad cretini zi de zi, dobitoci care depasesc pe dreapta, idioti care iti taie calea ca dehh, tu esti un biciclist fraier si nu sta dupa tine sa iti dea prioritate, etc, etc. Eu zilnic injur la cativa dobitoci, de la parcari ilegale, idioti ce imi taie calea, boi ce parcheaza pe trotuare sau locuri interzise si multe altele. Multi se aleg cu zgarieturi adanci trase de mine cu cheia, asa asa ca razbunare sa se invete minte. Ma simt satisfacut cand injur la idioti, ba le-as da si 2-3 pumni in gura. Cel mai iritant este ca te injura cretinii tot pe tine, si iti zic ca ce esti de la politie, ce te intereseaza ce face el. Mama voastra de nemernici !!!!!

  10. #10
    Junior
    Data de inscriere
     16-05-2008
    Mesaje
    61

    pai doar daca vii cu bicla de acasa sa ai casca , daca inchiriezi nu iti trebuie , sa faca si eu un ban

    vine cineva ? , plimbarea va fi usoara ,sau ca animalele cand vine potopu ?

  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3933

    Cam nepotrivita vremea

  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    34
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Cam nepotrivita vremea

    Tu urmaresti vremea ? pentru maine se anunta soare. E tare aia cu „prima cursa pe anul asta” am facut eu la curse anul asta… cred ca am facut mia de de la inceputul anului.

  13. #13
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    35
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Cam nepotrivita vremea

    Adevarat, la craiova forum toarna cu galeata si acum, si mai tarziu, si maine. De unde or lua astia prognoza nu stiu. Cum sa aberezi, si sa afisezi ca acum ploua in Craiova OMG !!!!

  14. #14
    Junior
    Data de inscriere
     16-05-2008
    Mesaje
    63

    si cum a fost plimbarea?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.