Zeci de hectare de teren au fost inundate din cauza precipitațiilor

Zeci de hectare de teren au fost inundate din cauza precipitațiilor

996
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ploile din ultima perioadă au afectat terenurile agricole din localitățile Scaești și Valea lui Pătru. Din cauza scurgerilor de pe versanți au fost inundate 70 ha grâu, 66 ha teren arat 2 ha lucernă și două de mazăre. Ploile au acoperit șoseaua în zona Pielești. “A fost inundată partea carosabilă a DJ 641 Mischii – Caracal, în zona de subtraversare a podului de cale ferată în localitatea Pielesti, pe o lungime de 70 m. Circulația în zonă a fost închisă de către Poliția Rurală și reprezentanți ai CLSU Pielești, fiind dirijată pe o rută ocolitoare ”, a declarat Camelia Bărbuțu, purtător de cuvânt ABA Jiu.

 

Râurile din Dolj sunt atent monitorizate de Administrația Bazinală de Apă Jiu. “În următorul interval de 24 de ore, debitele și nivelurile vor fi în general în creștere datorită precipitațiilor în curs, celor prognozate și propagării viiturilor formate anterior”, a mai spus Camelia Bărbuțu.

Fotografie arhivă



10 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    36

    Asta se intampla pe fiecare an de 2-3 ori la ploi torentiale, sau primavara dupa topirea zapezilor, si umflarea paraielor, dar nimeni nu face nimic, stau si se uita, si asteapta sa scada apa, si toata lumea e fericita, cand se mai inunda iar se inchide, si tot asa. Rasuri de autoritati !!!!!! stiu decat sa fure si nimic nu fac. Sa imi arate mie unu vre-un metru de dig facut pe Jiu in zona aia. Acolo se intampla mereu asta, si nu s-a facut niciodata nimic, se asteapta sa scada apa si gata, toti pleaca acasa, asa si la pasajul de cale ferata la Pielesti. Preoteasa unde esti pungasule ? HUAAAAAA !!!!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3937

    Nimic nou

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-03-2016
    Mesaje
    0

    Intr-un final „e bine” ca nu se rezolva, ca daca ar rezolva problemele astea, nu ar mai exista stiri sa scrie si astia pe forumuri sau prin ziare, dar sa zica ms. ca preoteaza ai ajuta sa aiba subiecte sa scrie si ei ceva HA,HA,HA…..

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3306

    Nimic nou in fiecare an aceeasi problema.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4665

    cu atatea zile de ploaie……..

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    38
    Citat Mesaj initiat de niculicitavi
    cu atatea zile de ploaie……..

    Sigur !!! vremea e de vina, cine naiba pune sa ploua atata, ca si iarna, cine naiba pune sa ninga atata, offf natura asta, o povara pe capul autoritatilor Ce bine ar fi pentru ei daca n-ar exista, defapt nu prea, ca nu ar mai avea bani la dispozitie asa multi de furat.

  7. #7

    Alte ilegalitati savarsite cu acordul / complicitatea primarului care este si conducatorul asociatiei padurilor, la Daneti, Dolj, 500 hectare padure taiate ilegal
    http://epochtimes-romania.com/news/o-intreaga-padure-plantata-ca-sa-impiedice-desertificarea-a-ajuns-lemn-de-foc—245364
    Concesionarea abuza a baltii comunei, angajari ilegale, afaceri cu bercea mondialul, etc

  8. #8

    Primarul si viceprimarul nu sunt cumva colegi de partid? Sa tai 500 ha de padure inseamna sa ai drujbe, transport, forta de munca, nu se face peste noapte.

  9. #9

    Nu. Viceprimarul este nou, cel dinaintea sa a fost implicat cu carmaciul. Vicele nou a facut nenumarate sesizari

  10. #10

    primarul termina al 2 lea mandat, deci a avut timp in 8 ani. Confiscarea averilor urgent!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.