Naționala României va juca în viitor pe noile stadioane din Craiova și...

Naționala României va juca în viitor pe noile stadioane din Craiova și Tg.Jiu

4.966
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Cel puțin, așa a promis președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, duminică, într-o conferință de presă susținută la Cluj-Napoca, înaintea meciului amical cu Spania, notează Agerpres. La Craiova, stadionul de 30.000 de locuri, care va costa circa 50 de milioane de euro, bani de la Compania Naţională de Investiţii, are termen de finalizare luna noiembrie a anului viitor. Planurile pentru inaugurarea noii arene sunt mari. stadion craiova 4

 

Naționala aparține tuturor românilor și va merge acolo unde infrastructura fotbalistică va permite și pentru a transmite un mesaj de susținere pentru autoritățile locale. Când vor fi gata stadioanele din Craiova și Târgu Jiu, echipa națională a merge acolo. Asta este filosofia noastră, și nu numai la naționala de seniori, ci și la celelalte echipe reprezentative. Astfel, marți voi fi la Mediaș, la meciul dintre echipele Under-21 ale României și Țării Galilor’‘, a declarat Burleanu, potrivit Agerpres.

 

Mare fan al echipei Real Madrid, primarul Craiovei speră că Ronaldo va fi primul nume mare care va călca pe noul stadion din Bănie, dar cei de la echipă speră să o aducă pe una dintre rivalele Real, Atletico, la meciul de inaugurare.



23 COMENTARII

  1. #21
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5381

    Aduc Real Madrid la inaugurare.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #22
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1951

    Cică se va juca un amical România-Brazilia la inaugurare.

  3. #23

    Spitalul nr 1 este vai de mama lui . Dar noi avem Aqua Park ) Am distrus Parcul Romanescu . Si avem un stadion dar nu avem echipa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.