Razie pe străzi, baruri și cluburi, în week-end

Razie pe străzi, baruri și cluburi, în week-end

1.642
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Peste 200 de polițiști de la formațiunile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Gruparea de Jandarmi Mobile Craiova, dar și ofițeri de la Serviciul de Imigrări Dolj, au acționat, sâmbătă spre duminică, pe întreg teritoriu al județului Dolj. Au fost constituite 25 filtre rutiere în care au fost verificate aproximativ 550 autovehicule, iar la 94 agenţi economici au fost efectuate verificări și controale, dintre care 82 fiind vorba de baruri și cluburi. De asemenea, au fost legitimate peste 750 persoane.  

 

În cadrul activităților desfășurate au fost constatate 15 infracțiuni, iar 149 amenzi au fost aplicate de polițiștii doljeni ca urmare a abaterilor constatate în cadrul raziei, valoarea acestora depășind 40.000 lei. Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării nouă permise de conducere, toate reținute pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.



13 COMENTARII

  1. #1

    ca pe timpuri !!! pe cind tunsori si ruperi de pantaloni evazati ???

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2009
    Mesaje
    35

    Gabriel Oprescu,pe cand o sa devenim si noi civilizati?

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3310

    mda si ce au gasit

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5379

    Pe criminalii fetei violate, moarte si apoi mancata de caini in Parcul Romanescu i-au gasit cumva acesti mascarici in uniforma?? De propaganda militieneasca sunt satul. Incep sa borasc de atata propaganda.. cum apara ei ordinea si disciplina.. vrajeli de doi lei.

    A uitat lumea cand au lalait-o si au zis parami-se, politistii de la sectia 4 ca lasa ca se intoarce ea acasa in loc sa o caute in perioada critica 24H?? 300 de metri de la locul disparitiei?? Ba voi va dati seama ce vorbesc eu.. 300 de metri???? Sa ma lase cu fac ei pe dracu si pe tata lu dracu.. Nu fac practic mai nimic. O lalaie aiurea..
    Incompetentii de la politia locala nu stiu decat sa dea amenzi la norma aiurea… Politistii Locali au mult mai multe aere chiar fata de politistii adevarati. S-au ingrasat dracu au ajuns unii la peste 100 de kile de atata plimbat si stat in loganurile alea cu girofare albastre..

    In anul 2015 mi-a iesit politia romana prin ochi, prin nas si prin urechi.. Sunt plin pana la refuz de atata „competenta” a politiei romane..
    Va doresc sa nu aveti nevoie niciodata de procurori si politisti. Doamne fereste sa aveti nevoie de ei.. ca va albesste paru’ in cap.. Mie mi-au albit astia cateva fire.
    Nu mai am mult si cred ca o s-o dau dracu si in tahicardie de atata competenta a politiei romane.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    18

    lasa ca-i bine, mai iau permisele betivilor de la volan.

  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    238

    Au fost descoperitii marii infractori care parcheaza masina pe loc interzis ca parcare nu exista si a fost curatata astfel societatea de marii infractori ai natiei si i-au prins si pe criminalii care nu poarta centura de siguranta in conditiile in care se merge cu 10 km pe ora maxim prin oras existand riscul major sa iasa prin geam la o asa viteza ….etc

  8. #8

    Ce frumos suna RAZIE ce nostalgie ma cuprinde fata de tovarasul militian.

  9. #9
  10. #10

    Sa suga pula garda. Simt doar placere si publicul mai cere sa ii lovesc iar cu niste cuvinte grele.

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    43

    Mie imi place ca toti postati numai off topic. Ce treaba are o razie in discoteca cu ce se intampla pe strazi ? Una-i una, alta-i alta. Nici eu nu sunt multumit de ei, dar ce safac ?. Eu cred ca scopul raziei in cluburi a fost legat de legea fumatului in spatiile publice, lasa sa-i verifice, sa de amenzi la ce ce nu respecta, si sanctiunile de riguare ale clubului/barului respectiv daca permite fumatul.. Pe strazi sa prinda pe drogati si alcoolinsti la volan stati linistiti ca sunt ei si pe acolo. Cat despre Politia Romana nu vreau sa comentez, nu acesti tilicari sunt de vina, multi dintre ei poate si-ar face treaba foarte bine si in spiritul legii, pacat ca sunt condusi de mafioti, de la sefi de politie judeteana pana la ministru. Sefii acestora sunt prea manjiti de mafiotii tarii cu bani, coruptia e la nivel inant, si normal ca un gigel sau ionel sa nu aiba curajul sa se apropie de gheorge cu mertanul, pentru ca ghe. o sa sune la mafiotii ai mari si gigel sigur ar fi luat la 3 pazeste ca a avut curajul sa se ia de mafiotul protejat, si risca chiar sa plateasca cu jobul sau, deci in concluzie mai bine se abtine, de aici toate astea. Poate stiti proverbul „pestele de la cap se impute” acesti tilicari nu au vina saracii nici 1%.

  12. #12
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5388

    Acesti tilicari multi dintre ei sunt niste scarbe ordinare atat in timpul serviciul cat mai ales in afara lui.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  13. #13
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    45
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Acesti tilicari multi dintre ei sunt niste scarbe ordinare atat in timpul serviciul cat mai ales in afara lui.

    Vorba vine, mai sunt si exceptii ca peste tot. Uni intradevar abuzeaza de functie si de uniforma, si in timpul liber se crede in timpul serviciului, sau se crede mafalda daca este un politist. Este adevarat ce spui, dar aici discutam de o razie normala….mai ales ca este o lege noua si trebuie verificata sa se vada daca se respecta. Ei sunt prea putin vinovati de ce se intampla. Trebuie umblat mult mai sus decat la acesti mititei care se cred miezuri in anumite cazuri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.