Nu s-a împlinit “pohta ce-a pohtit” primarul. Solomon: PDL şi UNPR pe...

Nu s-a împlinit “pohta ce-a pohtit” primarul. Solomon: PDL şi UNPR pe liste separate!

354
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. PDL şi UNPR vor merge cu liste separate de candidaţi la alegerile locale din acest an, varianta unor candidaturi comune nefiind agreată de niciuna dintre cele două formaţiuni. Vestea a dat-o azi primarul Antonie Solomon, unul dintre cei mai înfocaţi fani ai “înfrăţirii” dintre PDL şi partidul lui Gabriel Oprea.

Solomon spune că a aflat de decizia privind participarea separată la alegeri, ieri, când a participat la şedinţa conducerii naţionale a UNPR.

“Ieri am aflat că se va merge pe liste separate. E dorinţa tuturor, şi a UNPR-ului şi a PDL-ului. Mâine se poate schimba, dar vă spun ce am auzit. Nu înseamnă nici că e bine, nici că e rău. Important ca cei care vin să gândească numai pentru dezvoltarea acestui municipiu. Să uite politica când intră în primărie şi toată concentrarea să fie pe dezvoltarea Craiovei”, a declarat Solomon, la conferinţa de presă de azi.

Deşi a fost deja anunţat de UNPR ca preşedinte al filialei judeţene Dolj şi vicepreşedinte naţional al formaţiunii şi a apucat să anunţe la rândul său candidaţii UNPR Dolj la alegerile parlamentare, primarul recent exclus din PDL spune că participă doar în calitate de invitat la reuniunile uneperiştilor. Solomon nu va participa la şedinţa de joi a consiliului local, fiind ocupat cu probleme de partid la Bucureşti.

“Lipsesc fiindcă sunt la Bucureşti, la şedinţa Biroul Permanent Naţional al UNPR, de la ora 11.00, aşa cum am fost şi luni. Nu e vorba de numire, ci de stabilirea candidaţilor şi a consilierilor municipali şi judeţeni. Nu mi-am depus, deocamdată, candidatura la UNPR. Deocamdată, sunt invitat, o să văd dacă îmi fac cerere, dacă mă numesc, eu ştiu, aşteptăm. Vom face sondaje să vedem cum stăm, dacă rezistăm. Niciodată nu mi-am dorit funcţii politice, nu mi-au plăcut prezidiile. Spatele la trecut, privirea înainte şi arnma la picior, mergem la bătălie. Cert este că până acum vedeam doar două culori alb şi negru, acum am început să vă şi eu portocaliu, roşu”, a mai spus Solomon.

 

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.