Se caută voluntari pentru zâmbete

Se caută voluntari pentru zâmbete

1.122
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Societatea Studenților Mediciniști din Craiova a dat startul înscrierilor pentru voluntari în cadrul proiectului Smile-X.

“Acest proiect presupune înveselirea copiilor din secțiile de pediatrie și oncopediatrie. Volunatarii sunt instruiți în prealabil pentru munca de echipă și pentru a susține programe interactive pentru copii. Voluntarii vor încerca să fie cât mai distractivi ca să scoată copiii din atmosfera spitalicească și altfel vor purta năsucuri de clovn (simbolul proiectului nostru – proiect desfășurat la nivel internațional în țări precum Spania, Italia, Polonia)”, a decalarat Camelia Bigea, coordonatorul proiectului.

 

Proiectul Smile-X se va desfășura în perioada 3-9 aprilie astfel:

– training de „team building” în data de 3 aprilie , orele 14-17 , traineri : Ștefan Bogdan și Teo Dumitru

– vizită la copii la Secția de Pediatrie a Spitalului Filantropia (spitalul de lângă Parcul “Nicolae Romanescu”) în zilele de 7, 8, 9 aprilie între orele 16 – 18. În fiecare zi o echipă formată din maxim 15 voluntari vor vizita copiii și le vor împărți creioane colorate, cărți și plastilină provenite din sponsorizări. Sponsorizarea a fost oferită de Cornul Abundenței Craiova.Totodată voluntarii sunt rugați să vină în uniformă de spital.

 

Pentru înscriere atât la vizite, cât și la training, vă rog să completați formularul de mai jos. Vă puteți înscrie pentru oricâte zile doriți. Spor la inscrieri!

http://goo.gl/forms/zkEJ3uwZpo

 

 

 



2 COMENTARII

  1. #1

    Este doar pentru studenții de la medicina?
    Eu vreau sa particip, dar nu știu dacă pot.

  2. #2

    Studentii de la Chimie nu pot???

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.