Olguța Vasilescu se consideră nevinovată

Olguța Vasilescu se consideră nevinovată

2.200
64
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat că se consideră nevinovată în dosarul DNA în care este acuzată de luare de mită, trafic de influență și spălare de bani și a transmis, prin intermediul avocatului său, Radu Marinescu, că toate sponsorizările primite în campania electorală din 2012 au fost obținute în mod legal și că există acte care le justifică, potrivit Digi24. 

 

Joi, edilul Craiovei va fi prezentat unui judecător de Drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care va decide dacă admite sau nu solicitarea procurorilor DNA ca primarul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

La scurt timp de la anunțul privind reținerea, contul personal de Facebook al Olguței Vasilescu, de altfel extrem de activă pe rețeaua de socializare, a fost șters. 

 

Sursa foto: sport.ro



64 COMENTARII

  1. #61

    Poti sa dezbati subiectele tale cu alte persoane nu cu mine,nu ai gasit persoana potrivita..O zi placuta in continuare.

  2. #62
  3. #63

    Ggaspar ioan nu stiu dece suntem asa de rai cu oameni care trec prin clipe asa de grele mai ales ca sintem in postu pastelui va doresc putere sa treceti peste aceste probleme

  4. #64
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    208

    Pe Base de ce nu-l ia nimeni? Frica sau ce? Iar la Olga…daca nu era vinovata nu o lua nimeni! Abuz da, se face pentru ca asa este in Romania!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.