Concertul lui Bregovic, susținut din mita pentru Olguța Vasilescu

Concertul lui Bregovic, susținut din mita pentru Olguța Vasilescu

1.198
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Costurile concertului susținut de Goran Bregovici în campania electorală din 2012 a Liei Olguța Vasilescu pentru funcția de primar al Craiovei, inclusiv cheltuielile pentru deplasarea artistului, au fost plătite de reprezentantul unei societăți comerciale care era interesată în obținerea unor contracte cu administrația locală, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

 

Conform acelorași surse, campania electorală din 2012 a fost susținută cu materiale publicitare achitate de firme ai căror reprezentanți au ținut cont de influența pe care Lia Olguța Vasilescu, la acea vreme senator PSD și vicepreședinte al organizației județene din Dolj, ar fi putut-o exercita la nivel central sau local în legătură cu diferite contracte cu Primăria Craiova. În plus, camioanele încărcate cu materialele de publicitate electorală erau transportate în locurile indicate de candidată, potrivit Agerpres.

 

De asemenea, hotnews.ro notează că, in primavara lui 2014, Lia Olguta Vasilescu, stiind ca o societate comerciala avea in derulare cu primaria doua contracte incepand cu 2013, i-ar fi cerut reprezentantului acestei firme sa sponsorizeze reabilitarea unor fatade de imobile din centrul Craiovei, prin intermediul Asociatiei Pro Craiova, spun sursele citate. Sponsorizarea a fost  efectuata  de firma in primavara lui 2014 in cuantum de aproximativ 54.000lei.

 

Tot potrivit hotnews.ro, în primavara lui 2014, Lia Olguta Vasilescu ar fi cerut firmei care executa lucrari la Teatrul National sa sponsorizeze reabilitarea unor fatade de imobile din centrul Craiovei, in conditiile in care in luna mai urma sa aiba loc Festivalul Shakespeare. Si acest contract, in valoare de 74.000 lei, sponsorizarea s-ar fi incheiat tot prin intermediul Asociatiei Pro Craiova.

 

Procurorii considera ca Lia Olguta Vasilescu a folosit Asociatia Pro Craiova ca intermediar pentru  sponsorizare.



9 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3978

    Daca au inregistrari precum asa ceva este real , atunci jos palaria , daca toata treaba este in urma unui( auto )denunt ………………….

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-03-2016
    Mesaje
    1

    de cand asteptam ziua asta….in sfarsit iau sters zambetu ala arogant

  3. #3

    Mult a durat pana sau trezit,dar niciodata nu e prea tarziu.

  4. #4

    Si cate mai sunt si cati mai sunt.

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    19

    nu va pati nimic, nu au nimic concret.

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3322

    DACA FACE LA DNA DACA NU A FURAT

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-03-2016
    Mesaje
    2

    Nu va mai bateți capul. A pregătit Ponta terenul. Ce sa furat nu se rambursează. Cine fură de la „stat” se premiază…

  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3972

    Na belea….

  9. #9
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8774

    Penibilitate dusa la extrem de dna , cum sa acuzi pe cineva ca a luat mita un concert de care a beneficiat un oras intreg ? sau ca ai cerut mita sa renovezi fatadele imobilelor din oras .Deci nu ai facut nush ce averi , masini etc,nu, tu ai renovat fatadele si ai organizat concerte pentru locuitorii orasului .Hai sa-ti dam arest la domiciliu si sa-ti stricam imaginea chiar in campanie electorala ca altfel nu te putem invinge .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.