(Video) Mihai Cilibiu a demisionat din CLM Craiova ”în semn de solidaritate”...

(Video) Mihai Cilibiu a demisionat din CLM Craiova ”în semn de solidaritate” cu omul Olguța Vasilescu

4.709
59
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Ședința de azi a Consiliului Local al Municipiului Craiova a început cu o demisie. Cea a lui Mihai Cilibiu, consilier local UNPR. Acesta a declarat că nu poate trece cu vederea ce s-a întâmplat cu primarul Olguța Vasilescu, că este ”uimit” și, că, ”în semn de solidaritate cu omul Lia Olguța Vasilescu” demisionează din această funcție.

 

Imediat după anunț, acesta și-a înaintat demisia către prezidiu, apoi a părăsit sala de ședințe cu lacrimi în ochi.

 



59 COMENTARII

  1. #1

    „…oricare dintre noi poate ajunge in situatia domnului primar…”, stim…toti puteti lua spaga

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-10-2015
    Mesaje
    10

    De fapt ne este cam frica, nu degeaba am ajuns in scurt timp mana dreapta a primaritei Mihai, ar fi fost o solutie daca ai fi demisionat intr-un mod demn, pentru ca esti barbat . Nu plangand CA O FEMEIUSCA

  3. #3

    bravo lui, face ceea ce altii nu pot! asta inseamna solidaritate.

  4. #4
  5. #5

    De frica plange sau din prostie ?Cred ca din amandoua.Ce tembeli conduc Craiova ,vai de capul nostru ala prost ca am pus botul la asemenea specimene.

  6. #6
    Cont Oficial
    Data de inscriere
     14-02-2006
    Locatie
     in masina
    Mesaje
    386

    offff.ce nenorocire

  7. #7

    Nu oricine poate fi asa de prost,ai dreptate.

  8. #8

    Ce scria HotNews in Octombrie 2014 : TOP TEN achizitii Olguta Vasilescu

    Nota: Preturile sunt fara TVA.

    1. Peste 15 de milioane de euro pentru un Aqua park – unei firme ‘pedeliste’ cu contracte de zeci de milioane de euro cu primariile pesediste. Vezi mai jos care sunt acestea. Alte 6,5 milioane de euro pentru locuri de joaca au mers catre mituitorul lui Apostu, fostul primar PDL al Clujului.

    2. 11 milioane de euro – fonduri europene – pentru o parcare subterana in centrul orasului. Banii merg catre un milionar local anchetat penal de DIICOT pentru spalare de bani.

    3. Autobuze de 10 milioane de euro de la o firma care a livrat microbuze scolare Guvernului. Vezi in text despre cine e vorba.

    4. 9 milioane de euro – fonduri europene – unui consortiu condus de Tel Drum, firma de casa a CJ Teleorman, fieful vicepremierului Liviu Dragnea. O bucata ajunge si la o firma controlata de fratii Ciocan. Unul este deputat PSD de Olt si sponsor al partidului. Vezi in text cati ani de inchisoare a primit celalalt frate lui si cine sunt ceilalti parteneri din afacere.

    5. 8 milioane de euro – bani europeni – pentru reabilitarea liniei de tramvai din oras merg la finantatorul echipei de fotbal a Primariei si catre un milionar cu relatii in PSD. Vezi mai jos afacerile acestuia cu Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana si cu finii fostului senator PSD condamnat pentru coruptie, Catalin Voicu.

    6. 5 milioane de euro unei firme anchetate de DNA. Afaceri cu sefii din CJ Dolj, cercetati pentru coruptie.

    7. 2 milioane de euro – fonduri europene – pentru fluidizarea traficului merg catre un lider UNPR, partid aflat in alianta cu PSD. UTI Grup, acuzata ca a dat spaga pentru contracte.

    8. 370 de mii de euro – alimente pentru saraci si de la firma unui milionar local casatorit cu o judecatoare si acuzat de Corpul de control al premierului ca a capusat CE Oltenia.

    9. 175 de mii de euro pentru proiectarea anveloparii blocurilor merg la firma unei foste directoare ANL condamnate pentru coruptie.

    10. 150 de mii de euro unei firme care a sponsorizat PSD Constanta, fieful baronului urmarit international, Nicusor Constantinescu. Vezi in text cum afacerile duc la celebra grupare Catalin Voicu-Mitica Iliescu. http://dosareachizitii.hotnews.ro/stiri-achizitii_stiri-18310740-achizitiile-unui-lup-tnar-din-psd-cui-pentru-dat-bani-publici-primarita-craiovei-lia-olguta-vasilescu.htm

  9. #9

    un om care de foloseste de fotografia unui actor si nu are puterea de a se afisa , inseamna ca este mai prost si mai fricos decat asta…o sa ti raspund cand o sa ti vad fata ta adevarata la profil…asta i mascarada inainte de alegeri.

  10. #10

    Anca Ilie ,ai votat o femeie corupta pana in maduva oaselor,asta e realitatea pe care refuzati sa o vedeti.Acum te intreb eu care este prostul cel mai mare?Atat de naivi sunt unii incat cred ca Spaguta Olguta e fata mare.Nu mi-e frica decat de Dumnezeu,draga.Nu am facut rau acestui Oras sa imi fie frica si nici asa de prost sa aleg o femeie asa de corupta ca Spaguta Olguta provenita din Prm-Psd .

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     25-06-2012
    Mesaje
    18

    Mah, asta e pe bune sau va grabirati cu 1 Aprilie?

  12. #12

    Solidaritate cu ce? Eu nu inteleg cata prostie e in capul unora care desi vad ca se comit ilegalitati le ignora ..ca e ala baiat de treaba. Cat dracu trebuie sa mai asteptam noi restul, pt a evolua voi astia in urma ca sa ajungem si noi la nivelul unei tari normale?

  13. #13

    sa iesiti in strada sa schimbati clasa politica, este foarte usor sa postezi pe net 2 cuvinte, toti sub alte identitati ,ca daca ii chemi la un miting se ascund dupa perdea….nu se mai poate asa, dar sa facem ceva, dar ce???

  14. #14
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    121

    hahaha..cred ca plange de frica..el o sa urmeze

  15. #15

    Mars ……si tie si celor ce te sustin prin comentarii pozitive. Si mars si spagutei vasilescu. Si va vreau pe toti la uniunea scriitorilor de la jilava. Sustinatori inclusi!!!

  16. #16
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1978

    Analizele psihiatrice trebuie să devină de bază la angajare. Așa nu se mai poate!
    Plus că devine prea grețos totul ,când hoția și slugărnicia se combină cu frica de bulău și cu problemele psihice.

  17. #17

    Anca Ilie despre ce celasa politica vorbim? de oameni precum Olguta? pai vad ca esti fana. Si in acelasi timp esti sustinatoare. Eu zic sa te mai gandesti inainte sa vb

  18. #18
  19. #19

    Fugi Cilibiule ca se apropie focul de cur! Lasilor , lingailor , scursurilor! Dupa `mamica` ta spirituala tu urmezi!

  20. #20

    De frica sa nu intre și el cu d-na

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.