Zgonea: Claudiu Manda şi Ion Prioteasa sunt două opţiuni foarte puternice pentru...

Zgonea: Claudiu Manda şi Ion Prioteasa sunt două opţiuni foarte puternice pentru Primăria Craiova

1.544
19
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că nu intenţionează să candideze la Primăria Craiova, însă deputatul Claudiu Manda sau preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, ar putea fi „opţiuni foarte bune”, după ce actualul edil Lia Olguţa Vasilescu a fost reţinut joi seară de procurorii DNA.

„Nu mi-am exprimat niciodată intenţia de a candida la funcţia de primar al Craiovei. Este o onoare să fii primarul municipiului Craiova, dar e o decizie pe care nu poţi să o iei de azi pe mâine. (…) Am să mă consult cu preşedintele organizaţiei. La un moment dat, înainte să anunţe doamna Vasilescu că vrea să candideze şi pe domnul Prioteasa îl aveam în sondaje în locuri foarte bune. Şi acum are o cotă de încredere foarte bună la nivelul judeţului şi al municipiului”, a spus Zgonea, la sediul central al PSD.

Preşedintele executiv al partidului a subliniat că decizia finală în ceea ce priveşte candidatul PSD la Primăria Craiova va fi luată de preşedintele organizaţiei municipale împreună cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

 

„Cunosc foarte bine organizaţia de la Craiova. Am anunţat de la început că nu am dorit niciodată să fiu primarul Craiovei, nu am avut acel lucru în planul meu de carieră şi nici în interoriul partidului. A fost o discuţie foarte clară cu colegii, am susţinut-o întodeauna pe Olguţa Vasilescu, i-am fost director de campanie împreună cu Claudiu Manda în 2012. Am făcut tot ce am putut să câştigăm primăria şi să schimbăm lucrurile în bine în acea comunitate”, a spus Zgonea.

 

 

Sursa: dcnews.ro



19 COMENTARII

  1. #1

    Gata faceți pregătiri pentru ciolan

  2. #2
  3. #3

    Coruptul Ion Prioteasa si mana dreapta a lui Olguta ,Claudiu Manda ? Pai atat de prosti ne crezi mai nea Lacatus Mecanic ce esti si sa votam iar oameni corupti ?

  4. #4
  5. #5

    Domnul Manda vrea sa devina primar,sa nu stea doamna Olguta mult fara Dansul…vrea sa o urmeZe cu pasi repezi!!!

  6. #6
  7. #7

    Arestatil si pe Prioteasa ca a furat cu Olguta ati uitat de dosarele lui

  8. #8

    Manda o sa candideze 100%. Doar era mana dreapta (cea cu care se ”atingea” ) a doamnei primar

  9. #9

    Marsi si ti Zgonea la puscarie impreuna cu Mandea Preoteasa ptr ca toti sunti corupti ,nu meritati sa stati in libertate

  10. #10

    Claudiu Manda a rugat-o pe Olguta sa il puna pe fratele lui Sorin Manda sef la RAT Craiova. Va asigur ca cei doi sunt frati si gandesc la fel,adica deloc .Priviti cine conduce Craiova : https://www.facebook.com/romanisme2016/videos/964733653619619/?fref=nf

  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-03-2016
    Mesaje
    0

    Odihnă îndelungată si plăcută Doamnei Lia Olguta Vasilescu, până când vreun „capsunar” se va hotărî să-i înapoieze 2 metri pătrați la „Sineasca”, dintre cei promiși dar ne acordați de dumneaei după ratarea alegerilor prezidențiale ” perfect neorganizate” de către colegii de partid „loiali cu orice preț” domnului (hoțului) Victor Ponta… Nu ne dorim eliberarea dumneavoastră…

  12. #12
  13. #13
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    50

    Varul lui Mihai Viteazul tot la sefie, si hotie viseaza cu psd-ul asta. Se pare ca nu avem nici o scapare de aceasta mafie psd, care domneste peste judetul Dolj de 26 de ani. PFFFFF……..

  14. #14
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1988

    DNA București, ce facem cu ăștia, că sunt toți corupți din cap până-n picioare?? Unde-s dosarele corupților din Craiova?
    Stau prin sertare, prin Craiova, de ani de zileeee!

  15. #15

    Or cine dar să facă trabă bună in Craiova si cinstită si Olguța nu mai vb o fi făcut ceva in Craiova nu zic nu dar cată mita a lot de unde a avut bani sa fa a ce a făcut a rusine

  16. #16

    Alti hoti,si zgonea la fel.toti la puscarie

  17. #17
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3999

    Prioteasa,Doamne fereste…

  18. #18
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1993
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Prioteasa,Doamne fereste…


    Sau chiar Bulucea, Dumnezeu să-l ierte …de comunist!

  19. #19
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8787

    Doamne fereste , asta mai lipsea .Un comunist obosit si un papitoi fandosit completeaza perfect fauna de specimene care candideaza la primarie

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.