(VIDEO) Lia Olguța Vasilescu a ajuns acasă: „Tot ce nu te omoară...

(VIDEO) Lia Olguța Vasilescu a ajuns acasă: „Tot ce nu te omoară te întăreşte, aşa că mergem mai departe”

2.125
92
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Magistrații Tribunalului București au decis ca Lia Olguța Vasilescu să fie arestată la domiciliu pentru 30 de zile. Imediat ce a aflat sentința primarul Craiovei a plecat spre casă. “Vreau să le mulţumesc tuturor care au fost alături de mine în aceste zile. Am putut să văd pentru că am avut televizor în cameră. I-am simţit pe foarte mulţi apropiaţi de mine. Eu cred că administraţia locală a intrat deja într-o altă eră cu procesul meu. Patru ani le-am spus angajaţilor următorul lucru: nu puneţi mâna pe bani şi niciodată să nu luaţi mită pentru că altceva nu are ce să se întâmple. Eu nu am pus mâna pe bani, însă cu toate acestea sunt nişte acuzaţii la adresa mea. Nici nu ştiu ce mai pot primarii să mai facă şi ce mai pot să promită în campania electorală pentru că suntem într-o altă eră”, a spus primarul Craiovei.

 

Deși a spus că va contesta decizia arestului la domiciliu, Lia Olguța Vasilescu este decisă să profite de această pentrioadă pentru a petrece timp cu familia. “E o perioadă meritată pentru mine din punct de vedere al familiei. Vreau să o peterec alături de copilul meu. Eu îmi luasem oricum două săptămâni concediu pentru campania electorală, dar acum am o lună pentru familia mea. Nu am niciun stres şi am un principiu în viaţă: tot ce nu te omoară te întăreşte, aşa că mergem mai departe”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Întrebată cum a fost în arest, Lia Olguţa Vasilescu a spus: „Să ştiţi că m-am simţit bine, iar condiţiile nu sunt dramatice aşa cum se spune. Am fost foarte bine primită de toată lumea şi am stat în cameră cu două doamne. Nu pot să spun că ceva m-a deranjat acolo. Eu îmi doresc să fac altceva în viaţă, dar nu a fost o experienţă tragică. Când intri într-un mandat de politician trebuie să te aştepti la orice”, a mai spus primarul Craiovei.

 

Lia Olguța Vasilescu a fost reținută ieri de procurorii DNA pentru opt fapte de corupţie: luare de mită (4 infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infracțiuni) și spălare de bani.

 

 



92 COMENTARII

  1. #81

    Te înțeleg pe deplin, esti tanar si usor de fraierit…

  2. #82

    Exceptional vocabular tovarase Robert Carol! Din pacate nu e loc de mai bine in mintea ta!

  3. #83

    Stoian Daniel , nu sunt eu cel care distribuie poze cu Arsenie Boca )))))) check your profile, iar varsta de mult timp nu mai inseamna intelepciune si istetime. Ultima oara cand am verificat am observat ca nu mai traim organizati in triburi sau ginte conduse de batrani intelepti. Data viitoare cand imi raspunzi la comentarii ar fi frumos daca ai argumenta si nu te-ai lua de varsta mea. Cunosc persoane mult mai in varsta ca mine care ( sa zic asa pe intelesul tau ) ” nu au nicio treaba „, asa ca „touche”. O zi placuta, praduitorule !

  4. #84
    Spammer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    2052

    In Parcul Romanescu s-au sistat lucrarile,linia de tramvai nu corespunde dpdvd technic’ …calea bucuresti s-a asfaltat in bataie de joc,despre ce vorbim???sa ii dea 5 ani si sa scapam de ranjetul ala de ipocrita….
    Pleaca Olga,demisia!!

  5. #85

    Ștefan George Olteanu se pare ca aceia ce lucreaza in sistemul juridic- pe care tu il studiezi acum- au constatat ca plagiatoarea este si infractoare… Chiar daca a populat Gradina Botanica cu oameni ce se plimbau in Parcul Romanescu care este in curs de distrugere…

  6. #86

    realitatea spusa mai in gluma mai in serios, vizionare placuta! P.S.: Eu cu cine votez? https://www.facebook.com/mircea.burdusa/videos/778306858891609/

  7. #87

    Credeam ca ai ceva in cap.
    Imi place incheierea….

  8. #88
    Member
    Data de inscriere
     11-02-2006
    Mesaje
    136

    Tot ce nu te omoară te întăreşte , are dreptate , pe scirbele astea psd-iste un singur lucru le omoara : sa le fie luati banii pe care i-au furat

  9. #89
    Member
    Data de inscriere
     22-03-2013
    Mesaje
    193

    daaa era mahmura doamna ) ! aolooo ! lupiii ba!!!!

  10. #90
    Member
    Data de inscriere
     22-03-2013
    Mesaje
    194

    era dupa macheala ) se vede clar in clip gg huu ooo la la !

  11. #91
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    203

    Atata timp cat la tv ne arata tiganii care fac nunta de milioane de euro si nimeni nu ii intreaba de unde ii au, nu o sa vedeti averi luate, parlamentarilor. Despre ce vorbim? Vor legi ca in alte tari dar sa nu ii afecteze pe ei. Ne afecteaza decat pe noi, astia mai „analfabeti” care muncim pe 2lei!

  12. #92

    Pai i- a dat drumul acasa pentru ca si- a uitat goblenul acasa si nu avea ce sa faca in arest se plictisea .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.