Razie a poliției printre chiulangii și-n baruri

Razie a poliției printre chiulangii și-n baruri

1.602
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 240 de polițiști, 105 inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dolj și cadre didactice, împreună cu jandarmi, au acționat, ieri, în zona unităţilor de învăţământ preuniversitar, unde au făcut verificări și controale la 194 unităţi de învăţământ, dar și la 263 agenți economici, din care 205 magazine amplasate în apropierea unităţilor de învățământ și la 58 baruri. 

 

Nu mai puțin de 21 de filtre au fost instituite, ieri, și au fost verificate 364 autovehicule, iar peste 550 persoane au fost legitimate. ÎAu fost identificați și 55 elevi care absentau de la cursuri, aceștia fiind predaţi unităţilor de învăţământ. Totodată, au fost aplicate 63 sancțiuni contravenționale de peste 15.040 lei.

elevi politie

 

Spre exemplu, ieri, în jurul orei 12:30, în zona Restaurantului Olimp de pe Bvd. Dacia din Craiova au fost depistaţi şi identificați 18 elevi din cadrul Liceului Tehnologic „George Bibescu” care absentau nemotivat de la cursuri. Elevii craioveni au fost consiliaţi şi predaţi profesorilor de la unitatea şcolară, urmând a se dispune măsurile disciplinare conform regulamentului de ordine interioară.

 

Pe de altă parte, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu punct de lucru situat pe Strada Bărăganului, în apropiere de Şcoala Generală nr. 19, s-a constatat că se ofereau către vânzare produse alimentare (mezeluri) al căror termen de valabilitate era expirat. Persoana care oferea spre vânzare asemenea produse a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, iar produsele alimentare au fost indisponibilizate în vederea distrugerii. 

 

La controale a fost depistat și un bărbat de 40 de ani, din Craiova, care a pătruns în incinta Liceului de Artă ”Marin Sorescu”, fără a avea acordul conducerii. Acesta a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991 R.

 

Foto: arhivă 

 



12 COMENTARII

  1. #1

    Dar dr unde pana unde are treaba politia ca lipseste x sau y?ei sa isi vada de gramatica lor si cele 3-4 clase

  2. #2
  3. #3

    Miliția locală… atât le este nivelul .. pana la urma tot munca de gardieni publici

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3989

    Unde s a ajuns,sa te duca gaborii la ore

  5. #5

    De cand se ocupa niste analfabeti de elevi ??

  6. #6

    Chiar ma intreb cum isi permite politia sa le dea amenda astora. In locul lor i-as lasa in pace si le-as da si bani sa isi ia tigari si bere. Nu imi vine sa cred ca citesc niste comentarii care incurajeaza chiulitul, vai de noi…

  7. #7
  8. #8
  9. #9
  10. #10
  11. #11
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5402
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Unde s a ajuns,sa te duca gaborii la ore

    E de mullt chestia asta de acum cativa ani.. Si pe mine m-au „vanau” jandarmii si gaborii din barurui de vreo cateva ori.. pana cand ne saturasem si inchideam barurl cand venea garda .. Sa-i fi vazut ce stateau pe la usi

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  12. #12
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    205

    Legea este clara dar si incalcata! Nu ai 18 ani, nu ai voie in bar!
    Cand esti revoltat pentru ca politia vrea sa isi faca treaba inseamna ca iti plac si ceilalti care incalca legea.
    Ceva de genu: vand etnobotanice,droguri,bautura minorilor, merg fara permis,merg in stare de ebrietate la volan, iti fura gaina din curte,iti fura libertatea! Toate acestea au o lege! Stiu…este bine si frumos sa stai la relaxare in loc sa stai in banca la scoala. Dar daca stai si gandesti spre viitor…nu prea ai un egal. Tot timpul gandirii o sa iti dea cu minus atata timp cat te revolti in asemenea situatii! Te poti revolta cand legea spune ca nu ai voie sa vb la tel in timpul conducerii unui autovehicol dar politia iti da amenda desi ei sunt primii care o incalca, cand legea spune ca nu ai voie sa fumezi la volanul masinii de serviciu si politia te opreste si iti dau amenda desi ei sunt primii care fac asta…etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.