Mărinică Dincă, invitat la “Serata pentru Democraţie”

Mărinică Dincă, invitat la “Serata pentru Democraţie”

342
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Jurnalistul Mihai Firică, redactor şef al Orei de Dolj, moderează serata pentru democraţie “Craiova civică – “ong”-iștii și importanța lor în dezvoltarea orașului”, organizată de APD Craiova în cadrul Proiectului AGORA 2012 – Dialog între clasa politică și societatea civilă.

Evenimentul organizat de Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova vineri, 24 februarie 2012, începând cu orele 18.00, la Hotel-restaurant “Casa cu tei” îl are ca invitat pe candidatul desemnat la funcția de Primar al Craiovei Mărinică Dincă, reprezentant al Partidului Democrat Liberal.
Potrivit unui comunicat al celor de la ProDemocraţia, în cadrul Proiectului AGORA 2012 vor participa, în ordinea înscrierii în proiect, candidați ai partidelor politice din județul Dolj la funcțiile de consilier local, primar, președinte de consiliu județean, deputat și senator la alegerile din 2012, care vor dezbate împreună cu reprezentanții societății civile soluțiile pe care le propun pentru rezolvarea diferitelor probleme sociale, economice și politice cu care se confruntă comunitatea.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.